Debby Gerritsen
Volledig scherm
Debby Gerritsen © Joost Hoving

De tranen van Tim bewijzen dat we de nuance behoorlijk kwijt zijn op het digitale dorpsplein

columnDebby Gerritsen schrijft iedere woensdag over wat haar bezighoudt.

4 reacties

 • Jaap De Graaf

  2 maanden geleden
  Tim is natuurlijk een enorme slapjanus, je gaat jezelf toch niet laten uitkafferen door een stel extremisten die je betichten van racisme terwijl je weet dat je dat niet bent. en dan gaan huilen sorry sorry sorry. Tegenwoordig zijn er groepen mensen die voor hun beroep racisme zoeken. Zolang ze racisme vinden hebben ze dus een baan.
 • Pat Straten

  2 maanden geleden
  Ww dwalen steeds meer af van wat een democratie moet zijn. Hetgeen we de regering van beschuldigingen wordt in het publieke debat net zo gebezigd. In het kader van vrije meningsuiting mag je overal je mening spuien en vooral de ander erop afrekenen als die persoon afwijkt van jouw mening of als die mening wordt geplaatst in het hoekje “dat kan echt niet meer”. Een democratie is echter gebaseerd op debat, op besproken compromis, op respect voor elkanders standpunt. Beeldvorming is wat nu regeert.
 • dick arentsen

  2 maanden geleden
  Stop dat linkse woke gedram tegen blanken 🎯
 • Hendrik Horden

  2 maanden geleden
  De Woke Warriors willen eenieder de mond snoeren als de mening van iemand afwijkt van hun (bekrompen) standpunt. Hun gelijk moet het enige gelijk zijn, als het aan hen, de Woke Warriors, ligt. Gevoel voor humor en relativeringsvermogen ontbreekt bij deze figuren helaas ten enenmale. Het is belangrijk om in gesprek te blijven,; echter, zonder een mening opgedrongen te krijgen, laat staan om meteen als "racist" te worden weggezet. Dat slaat namelijk nergens op.