Volledig scherm
DOS © AD

De veiling van Superman’s cape en de voetbalzondag in De Ochtend Show to go

Maandag 15 december zijn Luud Smits en Hugo Borst te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Manuel Venderbos en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op deze site.

Volledig scherm
© ADR

Morgen wordt de cape uit de eerste Superman-film uit 1978 geveild. Ook de originele kostuums van Batman en Robin worden onder de hamer gebracht. Filmkenner Luud Smits komt er meer over vertellen.

Hugo Borst komt langs in de studio om de voetbalzondag met ons bespreken. AZ deelde een late dreun uit aan Ajax en Feyenoord won met 3-1 van PSV. Daarnaast haalden de Nederlandse handbalvrouwen na een onwaarschijnlijk spannende finale voor het eerst in de geschiedenis de wereldtitel binnen.

Verder in De Ochtend Show to go van morgen: Tram 22, de Uithoflijn in Utrecht, gaat na jaren van vertraging, defect materieel en een forse kostenoverschrijding morgen officieel rijden.

Schrikbarend veel senioren worden lastig gevallen met babbeltrucs. Uit schaamte doen ze nauwelijks aangifte. Volgens organisatie KBO-PCOB is het hoog tijd voor maatregelen.

Volg De Ochtend show to go op InstagramTwitter en Facebook 

Bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show:

Als je liever luistert naar de podcast kan dat ook via Spotify of iTunes.