Volledig scherm
© De Ochtend Show to go

Deventer Moordzaak en de comeback van Los Vast in Ochtend Show to go

Stefan Keukenkamp, Angela de Jong en Jan Rietman zijn op 20 september te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Roel Maalderink en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op deze site.

Het is al twintig jaar geleden, maar nog altijd is er twijfel over wie weduwe Wittenberg op gruwelijke wijze heeft vermoord. Stefan Keukenkamp maakte samen met zijn collega’s van De Stentor een podcastserie over de Deventer Moordzaak.

Het televisieseizoen is in volle gang en de strijd om de kijker is losgebarsten. Angela de Jong is te gast voor haar rubriek Angela kijkt tv.

Daarnaast is in de uitzending van half negen radiomaker en muzikant Jan Rietman te gast om te vertellen over de comeback van Los Vast in het Oude Luxor in Rotterdam. We bellen ook met verslaggever Yelle Tieleman over de rechtszaak tegen Gökmen Tanis.

Volg De Ochtend show to go op InstagramTwitter en Facebook.

Bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show:

Als je liever luistert naar de podcast kan dat ook via Spotify of iTunes

  1. Operaties St Jansdal geannuleerd in Harderwijk na  corona-uitbraak op verpleegafdeling

    Operaties St Jansdal geannu­leerd in Harderwijk na corona-uit­braak op verpleegaf­de­ling

    Door een corona-uitbraak op een verpleegafdeling in ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk - waarbij zowel patiënten als medewerkers zijn betrokken - moet het ziekenhuis gedeeltelijk weer ingeplande reguliere zorg alsnog staken. Tot en met 29 mei wordt een aantal niet-spoedeisende, geplande operaties geannuleerd op alle locaties van het ziekenhuis. De spreekuren op de poliklinieken gaan vooralsnog wel gewoon door.