Dick gaat de duizendknoop te lijf: ‘We moeten die plantjes gewoon mishandelen’

VideoOveral in het land zorgt de Japanse duizendknoop, een sterk woekerkruid, voor problemen. Tal van overheden vlassen op een oplossing, en in de Achterhoek denkt ondernemer Dick van der Roest die gevonden te hebben. Hij zet het onkruid langdurig onder stroom. 

,,Het is geen monster, maar het heeft wel veel eigenschappen van een monster.”

Dick van der Roest heeft het niet over Ayla, het paard dat nieuwsgierig haar hoofd door de deuropening van het tuinhuis steekt en zelfs even naar binnen dreigt te wandelen. Nee, het semi-monster waar de in de Achterhoek woonachtige ondernemer, uitvinder én miljonair het over heeft, staat een eindje verderop op zijn landgoed wortel te schieten – letterlijk, en heel snel bovendien.

  1. Coronavirus op eiland Tenerife en seksuele voorlichting met Kim Holland in Ochtend Show to go

    Coronavi­rus op eiland Tenerife en seksuele voorlich­ting met Kim Holland in Ochtend Show to go

    Pornoactrice en ondernemer Kim Holland is morgen te gast in De Ochtend Show to go. Holland vertelt ons over de seksuele voorlichting op scholen in het land. Techverslaggever David Bremmer gaat in op de groeiende commotie rond 5G-zendmasten. We skypen hier ook over met Leo Lagendijk van het Kennisplatform EMV. De show wordt gepresenteerd door Hila Noorzai en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op de site.