Dochters verbreken contact na misbruikschandaal: ‘Ik zie je niet meer als mijn moeder’

Video,,Bespottelijk.’’ Zo omschreef advocate Koster vandaag de strafeis (10 jaar) tegen haar cliënte Tanja D. tijdens de tweede zittingsdag in de Zeeuws-Vlaamse zedenzaak. Ze vindt het onrechtvaardig dat de Terneuzense een hogere straf boven het hoofd hangt dan Pascal P., die eerder al werd veroordeeld tot 8 jaar cel met tbs voor zijn aandeel in het misbruik. De oudste dochter liet weten het contact met haar moeder nu ook te hebben verbroken. ,,In het begin kon ik je alles vergeven maar nu niet meer, ik zie je niet meer als mijn moeder.”

 1. Acht jaar cel voor jarenlang misbruik stiefdochters: ‘Hun leven is verwoest’
  Play

  Acht jaar cel voor jarenlang misbruik stiefdoch­ters: ‘Hun leven is verwoest’

  De 47-jarige P.P. uit Aardenburg is in de geruchtmakende Zeeuws-Vlaamse zedenzaak veroordeeld tot 8 jaar cel en tbs met dwangverpleging. Er was zes jaar cel geëist. De Middelburgse rechtbank deed vandaag uitspraak tegen de ex-garagehouder uit Waterlandkerkje, die zelf niet bij het vonnis aanwezig was. ,,De feiten zijn echt heel ernstig. Het leven van jonge meisjes is verwoest”, oordeelde de rechtbank.
 2. Misbruikte dochter (15) spreekt moeder toe: ‘Je hebt zitten toekijken, hoe hard ik ook huilde’
  Play

  Misbruikte dochter (15) spreekt moeder toe: ‘Je hebt zitten toekijken, hoe hard ik ook huilde’

  MIDDELBURG - Op de kop af twee jaar nadat ze door een arrestatieteam van haar bed werd gelicht, moest Tanja D. uit Terneuzen vandaag voor de rechter verschijnen voor haar rol in de Zeeuws-Vlaamse zedenzaak. Als het aan het Openbaar Ministerie ligt, gaat ze voor 10 jaar achter de tralies voor het tien jaar lang (laten) misbruiken van haar twee dochters en een vriendinnetje. ,,De details in deze zaak zijn huiveringwekkend”, benadrukte de officier van justitie nog maar eens.