Dode gevonden in vijver Kasteel Kerkrade

VideoIn de vijver bij een kasteel in het Limburgse Kerkrade is vanmorgen een dode man gevonden. Het 24-jarige slachtoffer lag naast de auto in het water, meldt De Limburger. Mogelijk is hij eruit geslingerd.

De man werd vanmorgen gevonden in het water bij Kasteel Erenstein aan de Kerkradersteenweg. De hulpdiensten rukten massaal uit, maar de man was inmiddels al overleden. 

Over de toedracht van het ongeluk kan de politie nog niets zeggen. Op foto's is te zien dat er een grote steen op de weg ligt bij de vijver. Of die mogelijk heeft geleid tot het te water raken van de auto is nog onbekend. Wel is duidelijk dat de man een lantaarnpaal heeft geraakt en over een deel van een klein bruggetje is gereden voordat hij te water raakte. 

Volledig scherm
Op de weg naast de vijver ligt een grote steen © ARNAUD NILWIK
  1. Inzamelingsactie om vermiste Diana te vinden: We willen afscheid kunnen nemen
    PREMIUM
    video

    Inzame­lings­ac­tie om vermiste Diana te vinden: We willen afscheid kunnen nemen

    Mensen die hun geliefde kunnen begraven. Mariola en Edward Schmitz uit Goes zijn er stiekem jaloers op. Hun dochter Diana is al vermist sinds 13 januari, de dag dat ze vermoedelijk van de Zeelandbrug sprong en de dood vond in het ijskoude water. Haar lichaam is nooit gevonden en dat is voor het gezin onverteerbaar. Met een inzamelingsactie, die vandaag is gestart, hopen ze geld in te zamelen om haar te vinden. ,,Wij willen kunnen rouwen.”