Doodgeslagen Nederlander op Mallorca is 27-jarige Carlo, verdachte vrijgelaten

De Nederlander die in Mallorca is overleden nadat hij tegen zijn hoofd werd getrapt door een groep landgenoten komt uit Waddinxveen, bevestigt het ministerie van Buitenlandse Zaken. Een aantal verdachten pakte na de mishandeling halsoverkop het vliegtuig terug naar Nederland en wordt nu gezocht. Eén verdachte die wel kon worden aangehouden, is inmiddels weer vrij.

27 reacties

 • patrick wijgman

  1 jaar geleden
  ……ben benieuwd of de rechters in Spanje ook zo links en soft zijn….en of het woord “ taakstrafje” in het Spans ook bestaat…. Hoop het niet eigenlijk.
 • richy vervuurt

  1 jaar geleden
  Geen woorden voor Ik hoop dat de ouders en familie leden van het slachtoffer alle steun krijgen die ze nodig gaan hebben en ja op sturen naar Spanje dat tuig. En kan iemand een crowdfunding starten want de ouders van het slachtoffer zullen als het tot een recht zaak komt in Spanje veel op en neer reizen en daar is veel geld voor nodig. Helaas weet ik niet hoe dat moet.
 • Leo Kersten

  1 jaar geleden
  Een van de verdachten heeft al een advocaat, Jaap Willem Roozemond. Deze advocaat pleit voor afwikkeling in Nederland zodat de ouders hun kindje in de gevangenis kunnen bezoeken. De ouders van het slachtoffer krijgen hun kind in een kist thuis. Schaam je advocaat Bah
 • W Aalbers

  1 jaar geleden
  Sterkte voor de familie en vrienden van de overleden jongen, wat erg.
 • Dick Timmer

  1 jaar geleden
  Wat een stelletje tuig, laffe daad om met een grote groep dit te flikken. Ik hoop dat ze allemaal in de Spanje worden berecht en ook daar hun straf mogen uitzetten. Veel sterkte voor de nabestaanden
 1. ME in actie in grote steden na voetbalwinst Marokko, minister haalt weer fel uit naar ‘relschoppers’
  met video's

  ME in actie in grote steden na voetbal­winst Marokko, minister haalt weer fel uit naar ‘relschop­pers’

  In de grote steden werd de overwinning van Marokko op Canada (2-1) op het WK voetbal gisteravond uitbundig gevierd. Vele honderden feestvierders gingen de straten op, met veel getoeter en gezang, maar ook met zwaar vuurwerk. In Den Haag, Amsterdam en Rotterdam zag de Mobiele Eenheid (ME) zich genoodzaakt in actie te komen. Meer dan tien mensen werden opgepakt, één agent raakte gewond. Justitieminister Dilan Yesilgöz heeft opnieuw hard uitgehaald naar de relschoppers.