De Zr. Ms.Zeeland was onderweg naar Denemarken en Zweden voor een training ter voorbereiding op de inzet in het Caribisch gebied volgend jaar.
Volledig scherm
De Zr. Ms.Zeeland was onderweg naar Denemarken en Zweden voor een training ter voorbereiding op de inzet in het Caribisch gebied volgend jaar. © Defensie

Drie besmettingen op marineschip Zr. Ms. Zeeland, voltallige bemanning in quarantaine

De voltallige bemanning van de Zr. Ms. Zeeland is in quarantaine gegaan. Dit nadat zich bij twee van de 96 opvarenden corona-symptomen hadden geopenbaard. Dat gebeurde woensdag terwijl het marineschip onderweg was naar Denemarken en Zweden voor een training. Inmiddels zijn drie bemanningsleden positief getest. 

 1. LIVE | Laagste aantal ic-opnames in twee maanden; kabinet praat over versoepelingen
  Coronavirus

  LIVE | Laagste aantal ic-opnames in twee maanden; kabinet praat over versoepe­lin­gen

  Terwijl het aantal besmettingen weer voorzichtig toeneemt, komt er uit de ziekenhuizen goed nieuws. Het aantal mensen dat met corona een bed bezet, daalt wederom. Het kabinet komt ondertussen bijeen in het Catshuis om te bespreken of er een nieuwe stap gezet kan worden in de versoepeling van de coronamaatregelen. Vorige week bleek die nog niet mogelijk vanwege de hoge druk op de zorg. Het laatste nieuws over het coronavirus lees je in ons liveblog. Hier lees je ons vorige liveblog terug.
 1. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap

 2. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
  Play

  Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18