De Zr. Ms.Zeeland was onderweg naar Denemarken en Zweden voor een training ter voorbereiding op de inzet in het Caribisch gebied volgend jaar.
Volledig scherm
De Zr. Ms.Zeeland was onderweg naar Denemarken en Zweden voor een training ter voorbereiding op de inzet in het Caribisch gebied volgend jaar. © Defensie

Drie besmettingen op marineschip Zr. Ms. Zeeland, voltallige bemanning in quarantaine

De voltallige bemanning van de Zr. Ms. Zeeland is in quarantaine gegaan. Dit nadat zich bij twee van de 96 opvarenden corona-symptomen hadden geopenbaard. Dat gebeurde woensdag terwijl het marineschip onderweg was naar Denemarken en Zweden voor een training. Inmiddels zijn drie bemanningsleden positief getest. 

 1. Gemeente Almere gooit notariskantoor op slot: ‘Faciliteerde criminelen om geld wit te wassen’

  Gemeente Almere gooit notariskan­toor op slot: ‘Facili­teer­de criminelen om geld wit te wassen’

  De Almeerse burgemeester Franc Weerwind heeft vandaag een notariskantoor voor zes maanden laten sluiten vanwege het faciliteren van criminele activiteiten. Het gaat om het kantoor van notaris Maarten Prinsze, die in 2017 werd aangehouden en in februari van dit jaar uit zijn ambt werd gezet. Het is volgens de gemeente Almere voor het eerst dat ‘het bestuursrecht zo wordt ingezet in de strijd tegen georganiseerde ondermijnende criminaliteit’.
 1. Premier Rutte komt met zelfkritiek in toeslagenaffaire
  Play

  Premier Rutte komt met zelfkri­tiek in toeslagen­af­fai­re

 2. Dodelijke aanrijding Wijchen schokt buurt, vluchtauto gefilmd door beveiligingscamera
  Play

  Dodelijke aanrijding Wijchen schokt buurt, vluchtauto gefilmd door beveili­gings­ca­me­ra