Özcan Akyol.
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol. © Rob Voss

Een dag na ontslag Kaag begreep Ank Bijleveld nog steeds niet waarom ze zou moeten vertrekken

columnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

8 reacties

 • Barlaeus

  1 maand geleden
  Kaag is helemaal van God los. Een arrogante politica met een bord voor haar hoofd. Ze richt zich alleen maar op de euthanasiewet en verder rommelt ze wat aan door slechts verwijten te maken naar anderen. Kaag, Rutte en Hoekstra alledrie weg uit de politiek en vervangen door anderen. Dan nieuwe verkiezingen.
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  go en het duurt al maanden, dat rutte misschien door gaat krijgen, dat hij ook beter kan opstappen iedereen is rutte moe.
 • Nadal Mellendijk

  1 maand geleden
  Wat fijn dat men het hier voor de overheid opneemt! Het maakt natuurlijk ook niets uit dat door de overheid wordt getornd aan de rechtsstaat, mensen ongelijk behandeld worden en vrijheden structureel worden ingeperkt. Het is immers door het parlement goedgekeurd, net als in Rusland. Zolang we hier mogen reageren en we Rutte horen lachen is er niets aan de hand.
 • Frans van Raaij

  1 maand geleden
  Zulke domme types zitten er nu in ons kabinet. Als je zelfs dit niet begrijpt hoor je niet in het kabinet!
 • Jessica Berends

  1 maand geleden
  Joris Goedbloed: je mening is al net zo goed als je taalbeheersing. Dat gezegd hebbende: mijn vrienden hier in Zweden vergelijken, nadat ik de situatie voor ze schetste, de huidige Nederlandse politiek met een kitscherige episode van Paradise Hotel. Waarvan akte en gaat over tot de orde van de dag.
 1. Kaag formeert vrolijk verder: is haar positie aan de onderhandelingstafel beter geworden?
  PREMIUM
  5 vragen

  Kaag formeert vrolijk verder: is haar positie aan de onderhande­lings­ta­fel beter geworden?

  Het onstuimige ontslag van demissionair minister van Buitenlandse Zaken Sigrid Kaag - en daarop dat van Defensieminister Ank Bijleveld - laat een gehavend kabinet achter. Hoewel Kaag niet meer regeert, blijft ze wél D66-leider en aanvoerder van de Tweede Kamerfractie. Morgen en overmorgen meldt ze zich in Hilversum, waar ze samen met VVD-leider Mark Rutte en CDA-voorman Wopke Hoekstra onderhandelt over een nieuw kabinet.