Özcan Akyol.
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol. © Rob Voss

Een dag na ontslag Kaag begreep Ank Bijleveld nog steeds niet waarom ze zou moeten vertrekken

columnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

7 reacties

 • R Barlaeus

  1 jaar geleden
  Kaag is helemaal van God los. Een arrogante politica met een bord voor haar hoofd. Ze richt zich alleen maar op de euthanasiewet en verder rommelt ze wat aan door slechts verwijten te maken naar anderen. Kaag, Rutte en Hoekstra alledrie weg uit de politiek en vervangen door anderen. Dan nieuwe verkiezingen.
 • Nadal Mellendijk

  1 jaar geleden
  Wat fijn dat men het hier voor de overheid opneemt! Het maakt natuurlijk ook niets uit dat door de overheid wordt getornd aan de rechtsstaat, mensen ongelijk behandeld worden en vrijheden structureel worden ingeperkt. Het is immers door het parlement goedgekeurd, net als in Rusland. Zolang we hier mogen reageren en we Rutte horen lachen is er niets aan de hand.
 • Frans van Raaij

  1 jaar geleden
  Zulke domme types zitten er nu in ons kabinet. Als je zelfs dit niet begrijpt hoor je niet in het kabinet!
 • Jessica Berends

  1 jaar geleden
  Joris Goedbloed: je mening is al net zo goed als je taalbeheersing. Dat gezegd hebbende: mijn vrienden hier in Zweden vergelijken, nadat ik de situatie voor ze schetste, de huidige Nederlandse politiek met een kitscherige episode van Paradise Hotel. Waarvan akte en gaat over tot de orde van de dag.
 • Mark Pier

  1 jaar geleden
  Zolang jij en ik nog mogen reageren op krantenartikelen zonder dat we daar voor opgepakt worden Joris Goedbloed is er niks aan de hand. Ga anders maar weer even weer huilen op de John Frost Brug over je vrijheden die je hebt gekregen omdat jongens op die brug voor onze vrijheid gevallen zijn. Met je " dictatuur"!