Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Een feestelijke dag ja? Had ik wat gemist, Wopke?

ColumnLinda Akkermans schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

4 reacties

 • Gerrit Louter

  1 maand geleden
  Heel goed verwoord Linda.... het is een schande dat er in Den Haag nog steeds diverse personen werkzaam zijn in deze demissionaire regering , die heel veel onrust en ellende hebben veroorzaakt , en nu net doen of ze van niets weten , en als een soort reddende engel op willen treden...! met als grote voorbeeld de narcistische clown Mark R... die wat er ook gebeurd....altijd blijft lachen...! en dat moet weer een regering gaan vormen...? weer een en al ellende,,,? alsjeblief niet !
 • Mattie Veld

  1 maand geleden
  Volgens mij is deze linkse madam een beetje gepikeerd. Alles om de column maar te vullen.
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  een feestelijke dag noemen zij het en maar slijmen met andere partijen en doorrommelen. Het algemeen belang van Nederland wordt door de 3 machtswellustige partijen volledig genegeerd en de mensen krijgen steeds minder vertrouwen in de politiek. hoelang denkt de soepkoker, dat hij dit nog vol houd en dat de kookpot barst.
 • Hendrik Horden

  1 maand geleden
  Machtsbehoud lijkt te prevaleren boven het algemeen belang. Anders kan ik niet verklaren waarom dit tenenkrommend theater in Den Haag nog steeds doorgaat, hoewel het van ellende aan alle kanten uit elkaar valt.