Volledig scherm
PREMIUM
© Hollandse Hoogte / Peter Hilz

Eneco-verkopers bleken minder braaf dan topman dacht

Eneco-topman Ruud Sondag wist het onlangs zeker: ‘zijn’ verkopers gaan veel minder agressief te werk dan die van andere energiemaatschappijen. Ondertussen bespuugt de ene Eneco-verkoper de deur als hij geen gehoor vindt en wil een ander zelfs op de vuist gaan. 

Daar staat de verkoper van Eneco, middelvinger omhoog, voor het huis van Mouharem Koula, die door het spionnetje in zijn deur kijkt en zijn ogen niet kan geloven. Staat die jongen daar nou echt op de deur te spugen? Koula doet de deur open. ,,Ben je wel goed bij je hoofd? Wegwezen!’’

 1. Recherche confronteert Brech in verhoor met pop die Nicky Verstappen moet voorstellen
  LIVE TWITTER

  Recherche confron­teert Brech in verhoor met pop die Nicky Verstappen moet voorstel­len

  Nog één keer is geprobeerd Jos Brech aan de praat te krijgen, zelfs met een pop die Nicky Verstappen moest voorstellen. Vandaag zal in de rechtbank blijken of het gelukt is de zwijgzame verdachte in de zaak-Nicky Verstappen te breken. Ook komt het OM tijdens de zitting met meer informatie over hoe Brech te werk moet zijn gegaan toen Nicky werd ontvoerd en gedood. Volg de zitting via het live twitter-verslag in dit artikel.
 2. LIVE | Honderden operaties geannuleerd, zorg in Nederland ligt plat
  Ziekenhuisstaking

  LIVE | Honderden operaties geannu­leerd, zorg in Nederland ligt plat

  Naar schatting driekwart van de zorgmedewerkers legt vandaag in 83 ziekenhuizen, 32 poliklinieken en vier revalidatiecentra het werk neer. Hierdoor ligt de zorg bijna volledig plat. Spoedeisende hulpafdelingen, hartbewaking en verloskundeafdelingen blijven wel gewoon open. Ook de oncologische zorg gaat door. In de diverse ziekenhuizen zijn protestbijeenkomsten en ludieke acties, zoals marsen rond de hospitalen. Verder is een centrale bijeenkomst in Utrecht gepland. Hoe vergaat het de verpleegkundigen vandaag? Je volgt het in dit liveblog.