Familieleden van de al maanden rondzwervende Victor Spijkerman hebben een noodkreet geuit bij de Valkenswaardse politiek.
Volledig scherm
PREMIUM
Familieleden van de al maanden rondzwervende Victor Spijkerman hebben een noodkreet geuit bij de Valkenswaardse politiek. © DCI Media

Familie rondzwervende Victor vestigt hoop op lokale politiek: ‘Het lijkt wel of niemand hem wil helpen’

Familieleden van de al maanden rondzwervende Victor Spijkerman hebben een noodkreet geuit bij de Valkenswaardse politiek. Ze hopen dat zij iets doen om de Dommelnaar uit de problemen te helpen. Volgens zijn zus Cindy Smulders-Spijkerman wordt de situatie met de dag schrijnender. ,,Ik ben echt bang dat het een keer ontploft.”

  1. Onrust om mogelijke vondst Conings in Nederland, blijkt Duitse dubbelganger: 'Niet van bewust’

    Onrust om mogelijke vondst Conings in Nederland, blijkt Duitse dubbelgan­ger: 'Niet van bewust’

    In de buurt van een begraafplaats in Groningen is gisteravond korte tijd onrust ontstaan nadat er signalen binnenkwamen dat de in België voortvluchtige militair Jurgen Conings daar zou zijn gezien. De politie nam de melding zeer serieus en ging ervanuit bij de missie zelf ook ‘gevaar te lopen’. Uiteindelijk bleek het niet om de militair te gaan, maar om een Duitse dubbelganger. ,,Hij had qua uiterlijk zeker overeenkomsten met Conings.”