Volledig scherm
Het geboorteloket wordt morgen geopend in de fanshop van Feyenoord. © ANP

Feyenoord opent als eerste ter wereld een geboorteloket

Feyenoord opent morgen als eerste voetbalclub ter wereld een geboorteloket. Ouders die hun pasgeboren kindje alvast wat liefde voor hun favoriete voetbalclub willen meegeven, kunnen hun kroost  inschrijven. Het loket is gevestigd in de Feyenoord-fanshop aan het Van Zandvlietplein in Rotterdam. 

Het geboorteloket is vergelijkbaar met het register van de gemeente waar ouders hun baby inschrijven. 

Volgens een woordvoerder is Feyenoord de eerste voetbalclub ter wereld met een echt geboorteloket. ,,Er zijn meerdere clubs die de allerjongste supporters inschrijven, maar Feyenoord heeft als eerste ter wereld een fysiek loket’’, aldus een woordvoerder. 

De kersverse ouders krijgen bij het loket een gratis lidmaatschap van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes. De baby's worden hiermee de jongste Feyenoord-supporters die de club kent. Feyenoord benadrukt wel dat het aangeven bij het Feyenoord-Geboorteloket geen vervanging is van de aangifte bij het gemeentehuis. 

Bij de opening van het loket  zijn Feyenoord-mascotte Coentje en Sander de Kramer van de partij.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘Respectloos’: Amsterdam en Den Haag spreken afschuw uit over ADO-bekladdingen

    ‘Respect­loos’: Amsterdam en Den Haag spreken afschuw uit over ADO-bekladdin­gen

    Burgemeester Femke Halsema van Amsterdam doet aangifte van de door ADO-supporters aangebrachte bekladdingen in de hoofdstad. ‘Onaanvaardbaar’ vindt ze die. Supporters van de Haagse club reisden vannacht naar Amsterdam en lieten een spoor van antisemitische en haatdragende bekladdingen achter. Niet alleen werden hakenkruizen op voorwerpen gespoten, ook werd het monument De Dokwerker aangetast met groene en gele verf.