Volledig scherm
PREMIUM
© Studio Ski

Filiz ontmoette minnaar op Second Love: Mijn man houdt zich van de domme

BV de LiefdeIn de rubriek BV de Liefde vertellen lezers openlijk en anoniem over hun relatie. Filiz (40) liegt tegen haar man Murat (42), maar kan het niet over haar hart verkrijgen haar minnaar te bedriegen.

,,Eens per twee, drie maanden denk ik: we moesten maar weer eens. Dan trek ik een lingeriesetje aan en ga uitnodigend op bed liggen. Voor Murat is dat de cue: hij gaat douchen, we hebben rechttoe, rechtaan seks en meteen daarna gaat het weer over de hypotheek of regelzaken rondom de kinderen. Even samen nagenieten is er niet bij. Die fysieke en emotionele nabijheid geeft hem blijkbaar een ongemakkelijk gevoel. Dat is altijd zo geweest. We zijn bijna twintig jaar samen. Murat is een lieve, toegewijde man, maar voor hem staat intimiteit gelijk aan mij af en toe bespringen. Van knuffelen en kussen houdt hij niet. Het is alsof hij nooit heeft geleerd dat je liefde ook op die manier kunt uiten. Als ik hem vraag waarom hij me nooit aanraakt, zegt hij: ‘Ik ben moe’.

  1. Het nieuwe kalifaat in Noordwest-Afrika en Angela de Jong in de Ochtend Show to go

    Het nieuwe kalifaat in Noord­west-Afri­ka en Angela de Jong in de Ochtend Show to go

    Verslaggever Bob van Huet is morgen te gast in de Ochtend Show to go om te praten over de groeiende Islamitische Staat in Noordwest-Afrika. Ook tv-columnist Angela de Jong is te gast om onder meer te praten over de programma’s Dancing on Ice en Kopspijkers. Daarvoor spreken we ook met cabaretier en presentator Jack Spijkerman. De show wordt gepresenteerd door Yora Rienstra en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op de site.