Frank Hollaar trots met de Nederlandse vlag.
Volledig scherm
PREMIUM
Frank Hollaar trots met de Nederlandse vlag. © Thierry Schut

Frank in opstand tegen vlaggenhangers die woonplaats kapen: ‘Meerderheid durft niets te zeggen’

Frank Hollaar, directielid van een sierteeltbedrijf kan niet langer zwijgen. Hij ergert zich kapot aan de omgekeerde protestvlaggen die al weken ongestraft aan vrijwel alle lantaarnpalen in zijn woonplaats hangen. Hij eist een gesprek met de burgemeester, die in zijn ogen ‘capituleert’ voor demonstranten. ,,Als je dit gaat gedogen, glij je steeds verder af. Dan wordt het wie het hardst roept.”

9 reacties

 • R. Mandersloot

  2 maanden geleden
  Klasse Frank, helemaal met je eens. De grootste bekken krijgen de meeste aandacht. Helaas, zo gaat het altijd. De normale, vaak zwijgende meerderheid, hoor je nooit. Voor mensen met de omgekeerde vlaggen: beproef je geluk elders. Wedden dat je met hangende pootjes terugkomt, omdat je er dan achter bent gekomen dat Nederland een fantastisch land is.
 • Alphons Bruns

  2 maanden geleden
  Frank Hollaar, je bent een held. Helemaal gelijk, ik erger mij er ook aan en het lost niks op.
 • Meike Bat

  2 maanden geleden
  Sinds ik weet dat blauw-wit-rood de vlag van Sleeswijk-Holstein is, heb ik er wat minder moeite mee. Toch bijzonder dat er zoveel vlaggen van Sleeswijk-Holstein hangen in Nederland ;)
 • Wilma van Well

  2 maanden geleden
  Chapeau Frank!
 • H.J. Bakkenist

  2 maanden geleden
  Ik ben het volkomen eens met Frank Holaar. Ik erger me eraan. Je kan langs de snelwegen in half Nederland die vlaggen zien. Indien die protesterenden zich alleen op deze wijze kunnen uitdrukken moer er toch een keer een einde aan worden gemaakt. Laten we als Nederlanders proberen tot een oplossing te komen.Ook het gedrag van mensen op prinsjes dag en bij een bezoek van de koning aan een school vind ik beneden alle pijl.