Na bijna tweeënhalf jaar in een rolstoel is Frits van de Voort overleden. Euthanasie, want hij kon en wilde niet verder.
Volledig scherm
Na bijna tweeënhalf jaar in een rolstoel is Frits van de Voort overleden. Euthanasie, want hij kon en wilde niet verder. © Opsporing Verzocht

Frits (63) overleed na val met fiets over balk die in Amsterdamse Bos werd neergelegd: ‘Het was een moordwapen’

Frits van de Voort (63) viel met zijn mountainbike over een houten balk die ineens op het parcours lag in het Amsterdamse Bos. Volgens de politie zou de balk mogelijk opzettelijk zijn neergelegd. Justitie looft een beloning uit van 15.000 euro voor de tip die leidt tot opheldering. ,,Het was een moordwapen.”

  1. Dataroof GGD kan Staat duur komen te staan: stichting eist bij rechter in totaal 3 miljard euro

    Dataroof GGD kan Staat duur komen te staan: stichting eist bij rechter in totaal 3 miljard euro

    Met een megaclaim die kan oplopen tot 3 miljard euro wordt de Nederlandse Staat voor de rechter gesleept vanwege een grote roof van privégegevens uit de computersystemen van de GGD’en in 2021. Stichting ICAM, de organisatie achter de massaclaim, overhandigt dinsdag dagvaardingen aan 35 instanties, waaronder het ministerie van Volksgezondheid, de landelijke GGD GHOR Nederland, regionale GGD’en, veiligheidsregio’s en de gemeenten Amsterdam en Rotterdam.