Volledig scherm
De vermiste man werd teruggevonden bij een bosperceel. © Politie.nl

Gewonde man loopt bos in na verkeersongeval

Een man van 78 is gisteravond na een verkeersongeval in het Brabantse Strijbeek een bos in gelopen. Hij werd teruggevonden op de Nederlands-Belgische grens.

Afgelopen nacht botste een personenauto met een landbouwvoertuig op de Goudbergseweg. Na het ongeluk stapte de gewonde bestuurder van 78 uit de auto en liep hij weg van het ongeluk. 

De man vertrok na het ongeluk rond 00.30 uur in de richting van de Belgische grens de bossen in. Omdat hij gewond was geraakt bij het ongeval, hebben meerdere eenheden van de politie gezocht naar de man. Ook de politiehelikopter werd daarbij ingezet.

Grens

Agenten vonden de man uiteindelijk rond 07.30 uur in een bosperceel op de grens tussen Nederland en België. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Waarom de man wegliep na het ongeluk is nog onduidelijk.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Het nieuwe kalifaat in Noordwest-Afrika en Angela de Jong in de Ochtend Show to go

    Het nieuwe kalifaat in Noord­west-Afri­ka en Angela de Jong in de Ochtend Show to go

    Verslaggever Bob van Huet is morgen te gast in de Ochtend Show to go om te praten over de groeiende Islamitische Staat in Noordwest-Afrika. Ook tv-columnist Angela de Jong is te gast om onder meer te praten over de programma’s Dancing on Ice en Kopspijkers. Daarvoor spreken we ook met cabaretier en presentator Jack Spijkerman. De show wordt gepresenteerd door Yora Rienstra en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op de site.