Een beschadigde woning wordt versterkt met stutten, foto ter illustratie.
Volledig scherm
Een beschadigde woning wordt versterkt met stutten, foto ter illustratie. © ANP

Groningers woedend over voorstel om slechts vijftig huizen te versterken

Niet de geschatte 26.000 maar slechts vijftig huizen hoeven nog maar te worden versterkt in het aardbevingsgebied. De uitspraak van NAM-directeur Johan Atema maakt Groningers woedend. ,,We worden weer neergezet als profiteurs”, klinkt het verontwaardigd.

2 reacties

 • Mario Reuvers

  1 maand geleden
  misselijk makende politiek van diegene die het meest van de groningse gasbel hebben geprofiteerd. En dat zijn na de staat de aandeelhouders en diegene die voor geld nog zijn of haar moeder verkopen. Ze zullen zo dadelijk wel onder een nieuw rechts kabinet in Den Haag aankloppen om een heel vies spelletje te gaan spelen , waarvan dit de voorbode is.
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  En waar blijven in deze de beloften van het door de VVD geleide ondertussen demissionaire kabinet? Er horen z.s.m. nieuwe verkiezingen te komen, zodat de burger zich over de wanprestaties van het landelijk bestuur kunnen uitspreken, want zoals het er nu voorstaat kan het toch niets worden.
 1. Indiase variant rukt op in Nederland: onderzoek naar jongeren die examenfeestjes zijn gaan vieren
  PREMIUM
  13

  Indiase variant rukt op in Nederland: onderzoek naar jongeren die examen­feest­jes zijn gaan vieren

  De deltavariant van het coronavirus - die ook wel Indiase variant wordt genoemd omdat die daar het eerst is gevonden - verspreidt zich ook in Nederland. In de regio Nijmegen zijn al meerdere gevallen aangetroffen. GGD’en en het RIVM onderzoeken ruim tweehonderd jongeren tussen 15 en 19 jaar die positief testten op corona na een bezoek aan Spanje en Portugal. ,,Het grote risico is dat deze van examenfeestjes teruggekeerde jongeren de deltavariant verder gaan verspreiden in Nederland’’, aldus het RIVM.