Grote ergernis over vliegtuigherrie: thuiswerken met een overvliegende F-35

VideoDe afkeer van het vliegverkeer is na de lockdown toegenomen. Vergeleken met de periode vóór de pandemie klagen omwonenden van verschillende luchthavens relatief veel vaker over hinder.

5 reacties

 • Jan den Tien

  1 jaar geleden
  Volgend mij staat er in het stukje van defensie iets over de F35. Beter lezen is ook een vak...
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  Inderdaad Martijn een nogal suggestieve kop, daarmee is een eventuele dialoog ook gelijk de kop ingedrukt.
 • Ceciel Buijser

  1 jaar geleden
  Het is echt idioot dat je voor een treinkaartje naar Groningen meer betaalt dan voor een retourtje Faro per vliegtuig. Puur politieke onwil, beleid gericht alleen op winstmaximalisatie. Dat deze kortzichtige 'visie' kwaad aanricht aan milieu, leefomgeving, volksgezondheid en maatschappelijk (financieel) evenwicht zal de gemiddelde VVD-stemmer en @hendrik haverkampjes kennelijk worst zijn. Ik mag toch hopen dat ze in ieder geval dat overbodige vliegveld Lelystad gauw op gaan doeken...
 • Martijn van Dongen

  1 jaar geleden
  Waarom staat er in de kop F35 en komt het in het hele artikel niet voor, redactie? En die kist staat ook niet in Eindhoven, Rotterdam of Amsterdam. Als men in deze plaatsen last heeft van vliegtuiglawaai, noem dan een Boeing in de titel en niet een in Leeuwarden geplaatste F15.
 • J.L. Bom

  1 jaar geleden
  Onze politiek wil dit groeiend probleem niet oplossen. De macht van de vliegtuig- oorlogsindustrie is wereldwijd te groot . Economie gaat voor gezondheid. De WHO waarschuwt hier al voor. De uitstoot van o.a. CO2, stikstof, fijnstof en ultra fijnstof en kankerverwekkende stoffen van de luchtvaart is slecht voor onze gezondheid. Onze luchtmacht blijft gewoon vliegen boven de Hoge Veluwe. Is nodig voor onze nationale veiligheid.