Grote ergernis over vliegtuigherrie: thuiswerken met een overvliegende F-35

VideoDe afkeer van het vliegverkeer is na de lockdown toegenomen. Vergeleken met de periode vóór de pandemie klagen omwonenden van verschillende luchthavens relatief veel vaker over hinder.

6 reacties

 • Johann Janssen

  2 maanden geleden
  wist niet, dat de klm met de F35 vliegt.
 • Mattie Veld

  2 maanden geleden
  Inderdaad Martijn een nogal suggestieve kop, daarmee is een eventuele dialoog ook gelijk de kop ingedrukt.
 • Ceciel Buijser

  2 maanden geleden
  Het is echt idioot dat je voor een treinkaartje naar Groningen meer betaalt dan voor een retourtje Faro per vliegtuig. Puur politieke onwil, beleid gericht alleen op winstmaximalisatie. Dat deze kortzichtige 'visie' kwaad aanricht aan milieu, leefomgeving, volksgezondheid en maatschappelijk (financieel) evenwicht zal de gemiddelde VVD-stemmer en @hendrik haverkampjes kennelijk worst zijn. Ik mag toch hopen dat ze in ieder geval dat overbodige vliegveld Lelystad gauw op gaan doeken...
 • pietje bell

  2 maanden geleden
  Ik sta de hele dag in het lawaai op m'n werk. Doen ze maar oordopjes in.
 • Martijn van Dongen

  2 maanden geleden
  Waarom staat er in de kop F35 en komt het in het hele artikel niet voor, redactie? En die kist staat ook niet in Eindhoven, Rotterdam of Amsterdam. Als men in deze plaatsen last heeft van vliegtuiglawaai, noem dan een Boeing in de titel en niet een in Leeuwarden geplaatste F15.
 1. Dochter van gedode winkelier in shock om zoektocht Tom Angel: 'Hij heeft onze levens verwoest’
  moord heerlen

  Dochter van gedode winkelier in shock om zoektocht Tom Angel: 'Hij heeft onze levens verwoest’

  Politie en justitie zijn met man en macht op zoek naar een veroordeelde crimineel die verdacht wordt van betrokkenheid bij een dodelijke schietpartij in het Limburgse Heerlen, twee weken geleden. Het gaat om de 30-jarige Zouo ‘Tom’ Angel, de man die in 2008 werd veroordeeld voor de doodslag op de 62-jarige winkelmedewerker Huib Krooder. Zijn dochter reageert zeer aangeslagen op het nieuws. ,,Dit méén je niet?! Alweer? Deze man blijft levens verwoesten!”