Volledig scherm
PREMIUM
© Nynke de Jong. © Joost Hoving

Heeft staatssecretaris Visser met haar excuses iets goedgemaakt bij de Zeeuwen?

columnNynke de Jong schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

Barbara Visser zei sorry. Heel uitgebreid, tegen heel Zeeland. In het debat over het afblazen van de marinierskazerne in Vlissingen ging ze diep door het stof. Maar was het genoeg? Heeft ze met deze excuses iets goedgemaakt bij de Zeeuwen?

Ik weet het niet. Om ’s lands bekendste zanger te citeren: ze heeft ze keihard voorgelogen, besodemieterd en bedrogen. De provincie Zeeland en de gemeente Vlissingen hadden al 40 miljoen euro in het hele plan gestoken. En elk nieuwsmedium heeft inmiddels bericht over de naturistencamping die verplaatst moest worden om ruimte te maken voor de mariniers. Die uiteindelijk niet kwamen.

  1. ‘Hoe zal het voor mijn ouders zijn om een kleinkind van mij te krijgen als ik er niet meer ben?’

Naomi is ziek en weet niet of ze ooit nog moeder kan worden

Zieke Naomi wil al heel lang kinderen, maar weet niet of ze ooit nog moeder wordt
    PREMIUM
    Ik heb geleefd

    ‘Hoe zal het voor mijn ouders zijn om een kleinkind van mij te krijgen als ik er niet meer ben?’ Naomi is ziek en weet niet of ze ooit nog moeder kan worden Zieke Naomi wil al heel lang kinderen, maar weet niet of ze ooit nog moeder wordt

    Annemarie Haverkamp praat met mensen over hun leven en het einde dat nadert. Naomi (31) heeft kanker. ‘Botte pech’ noemt ze dat. Het houdt haar niet tegen haar leven ten volle te leven. Ze rijdt motor, wil nog kinderen en is een van de weinige kleuterjuffen met tattoos.