Volledig scherm
PREMIUM
© Studio Ski

‘Hem kan ik vergeven, maar mijn ex-schoonmoeder nooit van mijn leven’

BV de LiefdeIn de rubriek BV de Liefde vertellen lezers openlijk en anoniem over hun relatie. Samira (21) trouwde toen ze net 18 jaar was, maar haar huwelijk strandde al na een jaar. Ze hield de strijd met haar schoonmoeder niet vol.

,,Weet je het zeker? Je bent nog zo jong, zeiden mijn ouders. Maar ze zagen hoe serieus en verliefd we waren en ze gunden mij mijn geluk. Ik vond Ibrahim een échte man. Lief, met een zacht karakter, respectvol.

We wilden een toekomst samen, en op jonge leeftijd kinderen krijgen. We konden een prachtig, groot huis huren, waar we heel blij mee waren. Dus zijn we een paar dagen na mijn 18de verjaardag getrouwd. Hij was toen 21 jaar. Ik had nooit gedacht dat we uit elkaar zouden gaan.

  1. LIVE | Eerste honderd boeren aangekomen in Den Haag, overlast op snelwegen blijft beperkt
    Boerenprotest

    LIVE | Eerste honderd boeren aangekomen in Den Haag, overlast op snelwegen blijft beperkt

    Circa 6000 boeren uit het hele land trekken opnieuw naar Den Haag om te protesteren tegen het stikstofbeleid van het kabinet. Ondanks een oproep van Farmers Defence Force (FDF) om niet over de snelweg met de tractor naar Den Haag te komen, reed een groepje van circa 15 boeren vanochtend vroeg toch met trekkers de A12 bij Den Haag op. Zij hebben een bekeuring gekregen. De overlast in de ochtendspits is desondanks beperkt gebleven.