Özcan Akyol.
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol. © Joost Hoving

Het is een kwestie van tijd voordat het écht een keer uit de hand loopt in onze voetbalstadions

columnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

7 reacties

 • Elbert Jansen

  3 maanden geleden
  Ze moeten gewoon elke bezoeker op vuurwerk controleren. Daarbij geen alcohol meer schenken en toelaten in stadions. Alcohol verziekt de sfeer in een stadion. Ooit gingen we in GelreDome naar een concert van Helene Fischer in 2018. Het concert werd verziekt door lui die meer kwamen om te kletsen en bier te zuipen dan voor de muziek. Komende concert nog eens voor herhaling vatbaar? Nou nee dank je wel. Was het in de voormalige Rijnhal toch stukken aangenamer, gezelliger en leuker georganiseerd.
 • Remko van Ekeren

  3 maanden geleden
  Geen uitsupporters in het stadion komende jaren is voor iedereen het beste. En misschien een maatschappelijk idee.. nodig elke wedstrijd een school uit die in het uitvak mag komen kijken. ( een paar ouders als begeleiding). Binding met de regio en het zijn je toekomstige supporters.
 • Henk Houwers

  3 maanden geleden
  Ze willen het niet oplossen bij de KNVB, met hun zakkenvullersmentaliteit. De wal zal ooit het schipwel keren.
 • G. Jansen-Daniels

  3 maanden geleden
  Supporters ? Dat is fout 1, rotzooi makers zijn GEEN supporters.
 • Bert Krol

  3 maanden geleden
  Stop gewoon met uitsupporters Wanneer het dan alsnog fout gaat in het stadion heb je de daders snel in beeld en kun je meteen overgaan op levenslange stadionverboden Als ze komen om de boel te verzieken meteen eruit en er niet meer in,alleen dan stopt deze onzin En dan heb ik het nog niet eens over de kosten van politie inzet en het geweld tegen deze mensen met alle gevolgen vandien Kortom win win