Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Hoe vervelend ook: we moeten ons blijven weren tegen agressieve complotdenkers

columnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

5 reacties

 • P Van de Kaa

  4 weken geleden
  Ewoud van de Weterjng, dat was geen complot. Dat is ernstig wanbestuur. Ga geen zaken door elkaar halen. Dat dit nog steeds ongestraft blijft, en mensen nog op hun geld wachten is ook bizar. Maar Nederland stemt nog steeds zelf en gewoon blind op juist die partijen. Het volk krijgt wat het verdiend heet dat. Ik ben een linkse elite en stem piratenpartij omdat ik klaar ben met deze regering, maar zie geen complotten.
 • Ewoud van de Wetering

  1 maand geleden
  De toeslagenaffaire was ook een complot. Mensen moesten niet zeuren, waren zelf fout en kregen ongelijk bij de rechter. Totdat Pieter Omtzigt kwam .....
 • Pieter Zeeuw

  1 maand geleden
  De grootste complotten worden gewoon open en bloot uitgevoerd, zodat vrijwel niemand gelooft dat het echt zo is: "Je zult niets bezitten en gelukkig zijn".
 • Mattie Veld

  1 maand geleden
  En deze gasten ook van de straat halen en houden, is ook veel beter voor ons.
 • Mies Gooyer

  1 maand geleden
  Als je ook ziet wat er bij Fillemon voorbij komt, dat die mensen vrij rondlopen. Je kunt denken, ze doen niemand kwaad. Maar kom op, sommigen zijn écht niet gezond.
 1. LIVE | Coronabesmettingen voor het eerst in 273 dagen onder ‘alarmbellengrens‘’
  coronavirus

  LIVE | Coronabe­smet­tin­gen voor het eerst in 273 dagen onder ‘alarmbel­len­grens‘’

  De politie heeft dit weekend op verschillende plekken ingegrepen bij illegale feesten. Onder meer in Deventer, Tilburg en Teteringen waren honderden feestgangers bij elkaar gekomen. Rusland kampt met een snelle toename van het aantal coronabesmettingen. Om dat in te dammen heeft de burgemeester van Moskou alle inwoners een week vakantie gegeven. De topman van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) Tedros Adhanom Ghebreyesus wil dat binnen een jaar zeker 70 procent van de wereldbevolking is gevaccineerd. Daarvoor roept hij de hulp in van de G7. Het laatste nieuws over het coronavirus lees je in ons liveblog. Het vorige liveblog tref je hier.