Volledig scherm
De Kleidijk in Diepenheim. © Google Streetview

Hond grijpt meisje (6) in Diepenheim, baasje laat kind aan lot over

Een 6-jarig meisje raakte vandaag ernstig gewond door enkele flinke beten van een loslopende hond aan de Kleidijk in Diepenheim.  Het baasje liet het slachtoffertje na de aanval aan haar lot over. 

De beelden onderaan dit artikel kunnen als schokkend worden ervaren.

Het meisje liep enkele flinke beenwonden op en wordt behandeld in het ziekenhuis. Volgens de  politie had het baasje het dier niet onder controle. Het zou gaan om een oudere vrouw.  De politie hoopt dat er mensen zijn die iets hebben gezien en roept hen op contact op te nemen.

Volledig scherm
De verwondingen van het meisje. © Politie Hof van Twente

Politie Hof van Twente

diepenheim #weldam #kleidijk #bijtendehond Vandaag omstreeks 17.00 uur is een meisje van 6 jaar gegrepen door een loslopende hond. Dit vond plaats in een bosperceel aan de Kleidijk. Een kleine...

  1. Demonstratie anti-Zwarte Piet in Tilburg gestaakt,  tientallen mensen aangehouden
    video

    Demonstra­tie an­ti-Zwar­te Piet in Tilburg gestaakt, tientallen mensen aangehou­den

    In Tilburg heeft de politie zondag tientallen arrestaties verricht rondom rondom de intocht van Sinterklaas in de Brabantse stad. Het gaat om een groep van zo'n vijftig personen die zich keerden tegen de anti-Zwarte Piet-actievoerders. De aanhouding ging niet zonder slag of stoot: er vielen wat klappen tussen de agenten en demonstranten. Ook werd er vuurwerk afgestoken. De mensen die zijn opgepakt, zijn in een touringcar gezet en naar het politiebureau gebracht.