Stap voor stap wil de horeca weer open. Tot begin april zou er nog op geldige QR-codes gecontroleerd moeten worden.
Volledig scherm
Stap voor stap wil de horeca weer open. Tot begin april zou er nog op geldige QR-codes gecontroleerd moeten worden. © Jeffrey Groeneweg

Horeca wil open, maar na 22.00 uur geen toegang meer; in april alles weer normaal

UPDATEDe horeca kan per direct weer veilig open als er na 22.00 uur een toegangsstop geldt. Dat plan presenteert Koninklijke Horeca Nederland morgen aan de Tweede Kamer. Begin april zou alles weer normaal moeten zijn.

28 reacties

 • Anne Hout

  4 maanden geleden
  @ Mattie, dat is dan voor het eerst. Je deelt wèl heel graag uit, maar incasseren kun je niet. Jammer, hoor.
 • Mattie Veld

  4 maanden geleden
  Anne Hout ik wilde het netjes houden, maar met zo'n bekrompen reactie kan ik niks.
 • Anne Hout

  4 maanden geleden
  @Mattie, en jouw meningen zijn gebaseerd op … wat? Kom je wel eens in de echte wereld? Je gaf zelf al 'ns aan best zonder horeca te kunnen. Je brengt erg veel tijd door op de Gelderlander-site, er is bijna geen artikel waaronder niet jouw commentaar te vinden is, je reageert op tijdstippen dat werkende mensen geen tijd hebben om op internet rond te hangen: maak jij wel deel uit van deze maatschappij? Heb jij wel recht van spreken als jij zegt dat alles nog wel langer dicht zou kunnen blijven?
 • Willem de Gelre

  4 maanden geleden
  In april alles weer normaal? Niet meer dan een zoethoudertje om de horeca maar op slot te kunnen houden, en dat dient weer andere doelen dan een veredelde griepepidemie als Covid. En dat ook nog eens gebracht door Marx Rutte, die op zijn eerste waarheid nog moet worden betrapt.Wie zich terdege laat informeren, dus buiten de mainstream media en Staatsomroep om, kan niet anders dan concluderen dat we in een ongekend smerig spel mogen acteren, met juist door de experimentele vaccins grote risico's.
 • Mattie Veld

  4 maanden geleden
  Anne Hout dit zijn meningen maar geen feiten. De situatie is nu waarschijnlijk gewijzigd, maar dat wil niet zeggen dat het eerder niet zo was.