Huisarts Rob Elens.
Volledig scherm
PREMIUM
Huisarts Rob Elens. © archieffoto Koen Verheijden

Huisarts Rob Elens stuurt patiënten weg zonder coronaprik als ze geen verklaring willen tekenen

Huisarts Rob Elens in het Limburgse Meijel weigert zijn patiënten te vaccineren tegen corona als ze niet een brief ondertekenen die hen wijst op de werking en risico’s van het vaccin AstraZeneca.  De Inspectie van Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) stelt dat een arts dit niet mag doen. 

21 reacties

 • Mattie Veld

  2 maanden geleden
  @ Jan Bergmans volgens mij verkondig je hier herhaaldelijk een eigen mening, en dat mag, maar van mij mogen die vaccins wel hier komen, des te eerder zijn we uit de problemen.
 • Lisa visser

  2 maanden geleden
  In Duitsland zijn enorm veel mensen die weigeren zich te laten vaccineren met astrazeneca.
 • Jan Bergmans

  2 maanden geleden
  @Mari Je bedoelt zeker al die artsen en onderzoekers die betaald worden door Big Pharma? En een overheid die in haar informatievoorziening NIET aangeeft dat het een experimenteel gen vaccin is met een tijdelijke vergunning tot 2023. En dat inmiddels de meeste mensen in Duitsland en Zwitserland dat AZ vaccin niet meer willen nemen, zelfs zodanig dat de het verkopen aan de hoogste bieder.... De Jonge misschien wel :)
 • Mari van Delft

  2 maanden geleden
  Dat hij het er niet mee eens is, oké ieder z'n mening. Maar dan moet hij ook "zoveel mans" zijn te weigeren om mensen te vaccineren en duidelijk maken dat dit ZIJN mening is gebaseerd op eigen onderzoek en dat al die artsen en onderzoekers in de wereld prutsers zijn. Z'n propaganda contract zou niet door een arts opgesteld mogen worden.
 • Jan Bergmans

  2 maanden geleden
  @Mattie, ga je nu eens afvragen waarom de overheid en de fabrikant geen aansprakelijkheid accepteert. Want als het allemaal zo goed is, doe je dat toch gewoon? Maar nee, ze leggen de informed consent plicht bij de prikkende huisarts, Zum Kotschen is het, ook met die Tell Sell reclame rondom dit experimenteel ON-omkeerbaar gen vaccin. Duitsland en Zwitserland willen AZ vaccins al verkopen, niemand wil het daar nog.
 1. Emile Roemer: 'Liever op het terras dan een krat bier in het park'
  Play

  Emile Roemer: 'Liever op het terras dan een krat bier in het park'

 2. Misstanden bij natuurbeheer? 'Hart doet pijn als ik dit zie'
  Play

  Misstanden bij natuurbe­heer? 'Hart doet pijn als ik dit zie'