Ed naast de grote balen kuilgras voor de deur in Leersum.
Volledig scherm
PREMIUM
Ed naast de grote balen kuilgras voor de deur in Leersum. © William Hoogteyling

Huisbaas Frans wil van huurder af en zet 32 hooibalen voor zijn deur: ‘We gaan nóg meer treiteren’

Een conflict tussen een huurder en een huisbaas in Leersum is volledig ontspoord. Bewoner Ed Jansen kon zijn ogen niet geloven toen zijn huisbaas een groot deel van zijn tuin platsnoeide en zijn uitzicht met hooibalen verpestte. Allemaal in een poging hem uit z’n huisje te krijgen. 

19 reacties

 • Kees Aerts

  2 maanden geleden
  Frans en/of zijn zonen financieel aanpakken. Als Frans een melkboer is dan zou ik de afnemer van zijn melk willen oproepen het afneemcontract te beëindigen. Laat ‘m zwemmen in zijn eigen melk.
 • J H N Versluis

  2 maanden geleden
  https://www.bnnvara.nl/zembla/artikelen/monster-van-leersum-moet-de-cel-in-na-17-jaar-durende-burenruzie Zo komt Leersum toch regelmatig op de kaart, niet alleen de valwind was een probleem.
 • Fred Budde

  2 maanden geleden
  Allemaal de camping negeren zodat er daar geen inkomsten meer uit komen en trouwens wie wil op een camping staan met beheerders die zo met anderen omgaat .
 • Theo Rijswijk

  2 maanden geleden
  Hoe diep kun je zinken en er ook nog trots op zijn en er mee wegkomen. Ongelooflijk. Een beetje jurist maakt gehakt van die verhuurder, maar ja, die kan niet tegen zijn verlies en zal blijven intimideren. Gemeentehandhaving is hier op zijn minst gewenst.
 • Dolf Bondsman

  2 maanden geleden
  Ik zou als Janse de Omgevingsdienst inschakelen ivm het kappen van bomen EN de muurkast met vleermuizen; deze zijn namelijk bij wet beschermd. Gaat de treiteraars goed geld kosten. Gewoon terugpakken die onhebbelijke kwallen die er kennelijk nog trots op zijn ook als ik zo het verhaal lees ! 🤮