Özcan Akyol.
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol. © Joost Hoving

Iemand met boerenverstand kon zien dat ‘ON!’ uit radicalen bestaat

COLUMNÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

5 reacties

 • Willem de Gelre

  3 maanden geleden
  Indachtig de reacties krijg ik de indruk dat wat zichzelf graag tolerant noemt in de praktijk juist voor intolerantie staat, als het niet in het eigen smalle, slecht verlichte straatje van pas komt. Omroep Zwart (over polarisatie gesproken) blijft -uiteraard- buiten schot, maar owee als de mainstream wordt bedreigd, dan zwaait er wat. Janmaat' s vrouw belandde er in de rolstoel voor, Fortuyn werd ervoor vermoord, Wilders wordt er permanent voor bedreigd, en Baudet al even gedemoniseerd... enz.
 • Els Weber-van Dreuten

  3 maanden geleden
  Laat Willem maar kletsen, je hebt helemaal gelijk Eus. Ik zal zeker niet naar ON kijken. Denk ook niet dat deze zender iets zal toevoegen en alleen maar voor meer verdeeldheid zal zorgen. En ook ik ben verbaast dat ze een uitzendmachtiging hebben gekregen en dat er mensen lid willen worden van zo'n organisatie.
 • Willem de Gelre

  3 maanden geleden
  Beste K.N. Eus, probeer nu eindelijk eens op de bal i.p.v. op de man te spelen, want aan argumenten ontbreekt het ten enenmale. Achter de extreemlinkse visie van NRC aanhollen komt je kritisch vermogen bepaald niet ten goede, neem eens een voorbeeld aan bv. Nausicaa Marbe. V/h NRC en VK tot de linkse doctrines en dogma's haar teveel werden en ze De Telegraaf als meest onafhankelijke medium verkoos. Bij haar kun je aan de bak voor kritische beschouwingen en diepgang, niet voor etiketten plakken.
 • Ceciel Buijser

  3 maanden geleden
  Eus ziet het scherp, alweer. Jammer dat Slob geen stevigere ruggengraat heeft getoond en die idioten van ON een licentie heeft gegeven. Jammer dat hij door zijn knietjes is gegaan voor die schreeuwende minderheid die moord en brand schreeuwt van 'censuur' en alles, maar dat recht van de vrijheid van meningsuiting misbruikt om nog meer feitenvrij gezwets, complottheorieën en haatcontent de ether in te slingeren. Dat heeft helemaal niks met de vrijheid van meningsuiting te maken, maar met gekte.
 • Wilco Rorijs

  3 maanden geleden
  Alweer een objectieve analyse!