Özcan Akyol.
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol. © Joost Hoving

Ik ben een tolerant mens, maar als het om de boa gaat verander ik in een onverdraagzaam sujet

Özcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

6 reacties

 • ruben bos

  1 maand geleden
  Gerrit Louter: Als jij je gewoon aan de regels en wet houd heb je nooit last van handhaving,schijnbaar heb jij er wel moeite mee..... BOA is niet alleen handhaving,Boswachters,Leerplicht Ambtenaren,kaart controleurs openbaar vervoer etc etc....
 • Peter Daanen

  1 maand geleden
  De BOA was, waar ik woon, vroeger een parkeerwachter, Plotseling kreeg die club een nieuwe naam, een ander uniform en meer taken. Het proefde destijds als een soort bezuinigingsoperatie waarbij lager betaalde en minder opgeleide ambtenaren een deel van het werk van de politie liet overnemen. Alsof je de schoonmaaksters in een ziekenhuis de verpleegkundige taken laat uitvoeren. Mijn achting voor de gemiddelde agent was, door een aantal ervaringen, al niet zo hoog en dat is zeker niet verbeterd.
 • Hennie Brouwer

  2 maanden geleden
  Gerrit Louter dit is een schandalige reactie. Een vergelijk dit eigenlijk aangifte waardig is.
 • Mattie Veld

  2 maanden geleden
  Ik dacht dat Akyol neutraal was, hij laat zich hier wel kennen.
 • Gerrit Louter

  2 maanden geleden
  Het merendeel van handhaving / boa,s bestaat uit beroeps werklozen en steuntrekkers die d.m.v een cursus aan deze baan worden geholpen , uiteraard maken ze eenmaal in uniform dankbaar gebruik cq misbruik van hen bevoegd heden om op deze manier wraak te kunnen nemen op een maatschappij die hun eerst uit kotste.....en daar zijn velen nu het slachtoffer van , eenmaal in uniform denken en gedragen zich sommigen of ze Saddam Hoessein zelf zijn...en dan ben je vrijwel altijd de...l....?