13 reacties

 • Maarten Kuijpers

  2 maanden geleden
  Het probleem is voornamelijk dat een bepaalde groep dermate druk legt op anderen dat het alle vrijheden wegneemt van de rest van de mensen in de maatschappij. Je wordt als het ware met de rug tegen de muur gezet om mee te doen anders wordt je aan de schandpaal genageld, geboycot etc. En we kijken allemaal toe en staan het toe. Verander deze beweging eens in moslims of Islam. Dan spreken we van terrorisme/extremisme en dan is het land te klein. Nu zwichten we. Een hele nare ontwikkeling.
 • Martin Reekers

  2 maanden geleden
  Zoveel zaken op de wereld op te lossen, zoveel leed. En nochtans blijven we zoeken naar nieuw leed, en zaken om op te lossen. Het is goed de energie te gebruiken om prangende zaken op te lossen, alvorens op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen.
 • Gerry Cornelissen

  2 maanden geleden
  Pfffff, ik word niet goed van dit onderwerp. De zogenaamde "woke" community. Erbij willen horen, geen enkel probleem hoor, iedereen hoort erbij! Maar svp daar horen dan dus ook de gewone man en gewone vrouw bij. Iedereen mag en kan zich voelen hoe hij/zij dat wilt maar laat mij als gewone vrouw mezelf ook vrouw mogen voelen dan..... Ik doe niet mee aan het "om namen" van deze tijd. Gewoon respect voor elkaar en aub stoppen met doorslaan.
 • Ceciel Buijser

  2 maanden geleden
  Het is prima als mensen met een andere geaardheid aandacht willen vragen voor hun gender, maar het gaat ver als je je daarom geen vrouw meer zou mogen noemen. Alsof er iets mis is met vrouw zijn. Ik ben het mijn hele leven al en weet niet beter. We moeten oppassen dat we niet te overgevoelig worden.
 • Danny van Eijsselsteijn

  2 maanden geleden
  Ik geef je ook 100% gelijk, kan er aan liggen dat ik een ouderwetse man ben die uitsluitend op vrouwen valt.
 1. Gratis tampons en maandverband moeten einde maken aan menstruatiearmoede in Schotland

  Gratis tampons en maandver­band moeten einde maken aan menstrua­tie­ar­moe­de in Schotland

  Tampons en maandverbanden zullen in Schotland vanaf maandag gratis beschikbaar zijn voor iedereen die menstrueert. Lokale overheden en onderwijsinstellingen zijn dan verplicht dat soort producten aan te bieden om menstruatiearmoede tegen te gaan. Een in 2020 door het Schotse parlement aangenomen wet - de eerste in zijn soort wereldwijd - gaat dan in. Dat meldt de regering van Schotland zondagochtend.