Debby Gerritsen.
Volledig scherm
Debby Gerritsen. © Kee&Kee

‘Ik laat mij niet dwingen om te vaccineren’, galmde het vanuit haar villa in het Gooi

Zij ZegtJournalist Debby Gerritsen duikt met een vrouwelijke blik in de actualiteit en deelt iedere week wat haar opvalt.

11 reacties

 • Hargo van Schalen

  3 maanden geleden
  Haha lees hier dat je van het vaccin een andere cupmaat krijgt, haha!! Is nog bewezen ook nog, graag zie ik het wetenschappelijk onderzoek in. Dus wil je een grotere cupmaat dan is een bezoekje aan de plastisch chirurg overbodig, gewoon een prikje.
 • A.C. Groot

  3 maanden geleden
  Het is dat ik niet zo kan schrijven, maar het hadden mijn woorden kunnen zijn.
 • patrick wijgman

  4 maanden geleden
  .....Debby Gerritsen super stuk !.....echt ik word ook zooo moe van die verwende salon vega golddigger vrouwen a la Lieke van L. Eerst effe een multi miljonair uitzoeken ( ohhh wat zijn we verliefd...) en dan heerlijk onzin uitkramen want ach voor de centjes zorgt je man . Ga taart bakken voor bejaarden als je je verveelt.
 • R Nobel

  4 maanden geleden
  Er is geen "het" vaccin Verder weten we dat de meeste mensen die covid-19 hebben daar nauwelijks iets van merken. Dat is voor mij geen reden me niet te laten vaccineren, maar ik zou meer begrip hebben voor de mensen die zeggen op hun immuunsysteem te vertrouwen als die de moeite zouden nemen het virus op te zoeken - zoals ook met bof, mazelen, rode hond en waterpokken gedaan wordt.
 • Peter Looyenga

  4 maanden geleden
  Excessen hou je overal, dat kan je niet meerekenen in het geheel. Feit blijft nochthans dat veel vrouwen ineens een andere cupmaat kregen na vaccinatie met Pfizer. Uiteraard werd dit eerst ontkent (om mijn moeder te citeren: "wie gelooft er nou een vrouw?") maar uiteindelijk kon men niet anders na duizenden meldingen. En dan het laatste nieuws: menstruatie problemen. Ik citeer enkel feiten, zoek het maar op. Toch wel opmerkelijk dat de vaccins zonder enige garanties werden verstrekt...