Analist Johan Derksen.
Volledig scherm
Analist Johan Derksen. © ANP

Johan Derksen niet vervolgd na kaarsenverhaal: onduidelijk of incident is gebeurd

Johan Derksen wordt niet vervolgd voor zijn kaarsenverhaal dat hij eind april opbiechtte in het programma Vandaag Inside. Het Openbaar Ministerie kan niet vaststellen wat er werkelijk is gebeurd. 

12 reacties

 • janv meulen

  4 maanden geleden
  Alles mag op TV, niets is te goor, Alleen Derksen maakt het volgens een paar droogneukers te bont !!! Doorgaan Johan !!!!!!!!!!
 • Cris van Hoogstraten

  4 maanden geleden
  Wanneer gaan kijkers nu eens inzien dat VI een humoristisch programma is en geen serieuze talkshow...ze gebruiken actualiteiten om daar lollig over te doen, in plaats van er serieus mee om te gaan, en dat is hun manier om kijkers te trekken, en daar worden ze voor betaald.. Maar heel WOKE en alle SJW-ers zitten elke dag op het puntje van de stoel en de pen in de hand om te kijken of ze de laatste no-nonsen nederlander aan het kruis kunnen nagelen
 • Pim Willemsen

  4 maanden geleden
  Dat dit vermeende incident verjaard is, doet niets af aan de weinig respectvolle manier waarop dit voddenrapersteam publiciteitsgeil schunnige verhalen opdist en er ook nog misselijke grappen over maakt. Het zal de dochter van Derksen maar zijn overkomen en op deze manier in de publiciteit worden besproken. Bah.
 • Mies Bauwvrauw

  4 maanden geleden
  Het is verjaard, daarom kan het OM niets. Enige storende aan dit hele gebeuren was de lolligheid tijdens de uitzending. En Johan heeft iets geleerd, aanranding is niet iets om een sterk verhaal van te maken, televisie is niet de plek om een vergrijp op te biechten.
 • Stanley Wijngart

  4 maanden geleden
  Ach de Derksen is gewoon televisie geil. Hoeveel aandacht wil je hebben met zo en vreemd verhaal. Derksen versteld een smeuïg overdreven verhaal wat zich voordoet in de tijdgeest. Blijkbaar heeft zijn geheugen uit de tijdgeest hem verlaten. Want plotseling wist hij niet meer precies hoe het is gegaan. De persoon die het kon beamen,Dick. Kan t zich niets van herinneren. Wat ik wel weet is dat wanneer je knal bezopen bent. Je weinig weet van de avond ervoor. Kortom,Johan lult vaker uit zn nek.