Demonstratie bij Alphense gevangenis, demonstranten eisen vrijlating van complotdenkers Wouter Raatgever
Volledig scherm
PREMIUM
Demonstratie bij Alphense gevangenis, demonstranten eisen vrijlating van complotdenkers Wouter Raatgever © Josh Walet

Justitie kan morgen borst nat maken met rechtszaak tegen complotdenker: ‘Ik eis vrijgeleide naar Florida’

Met de rechtszaak tegen Wouter Raatgever in het vooruitzicht (morgen) heeft justitie een van de grote aanjagers van de complottheorieën over satanistische pedonetwerken voor de rechter. Maar zowel rechtbank als openbaar ministerie mogen de borst nat maken voor een tot in het absurde tegenspartelende verdachte.

 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 2. LIVE | Corona-stijging in ‘vaccinatie-koploper‘ Israël, 1000 meldingen van menstruatiestoornis na vaccin
  Coronavirus
  17

  LIVE | Corona-stij­ging in ‘vaccinatie-koploper‘ Israël, 1000 meldingen van menstrua­tie­stoor­nis na vaccin

  De autoriteiten in de Chinese stad Wuhan hebben dinsdag tijdens een persconferentie aangekondigd dat ze alle inwoners van de stad willen testen op het coronavirus. De aankondiging volgt op het nieuws dat er voor het eerst in meer dan een jaar tijd lokale coronabesmettingen zijn vastgesteld in de miljoenenstad. De centraal gelegen stad met 11 miljoen inwoners staat bekend als de metropool waar de coronapandemie uitbrak.Het laatste nieuws rond het coronavirus lees je in ons liveblog. Lees hier het liveblog van de afgelopen dagen terug.