Diagram BV deelt een kantoorgebouw met een aantal afdelingen van het Isala Hartcentrum, links op de foto. Rechts het Isala-ziekenhuis aan de overzijde van de Dokter van Heesweg. Diagram stelt zelf niet verdacht te zijn in het onderzoek.
Volledig scherm
PREMIUM
Diagram BV deelt een kantoorgebouw met een aantal afdelingen van het Isala Hartcentrum, links op de foto. Rechts het Isala-ziekenhuis aan de overzijde van de Dokter van Heesweg. Diagram stelt zelf niet verdacht te zijn in het onderzoek. © Frans Paalman

Justitie legt beslag op kapitale huizen ‘corrupte cardiologen’ in Zwolle

Twee cardiologen en drie oud-cardiologen van het ziekenhuis Isala in Zwolle worden verdacht van corruptie. Zij zouden zeker 3,1 miljoen euro aan steekpenningen hebben ontvangen bij de aanschaf van medische hulpmiddelen. Justitie heeft voor dat bedrag beslag gelegd op kapitale villa’s in Zwolle. De ‘corrupte cardiologen’ hebben een belang in het medisch bedrijf Diagram.

  1. Belgische verdachten kunstbeurs gepakt op A2, doelwit was luxe juwelen- en kunsthandel uit Londen
    sieraden gestolen

    Belgische verdachten kunstbeurs gepakt op A2, doelwit was luxe juwelen- en kunsthan­del uit Londen

    De wereldberoemde kunstbeurs Tefaf in Maastricht is vandaag op klaarlichte dag overvallen. Vier gewapende overvallers drongen het pand binnen en zochten naar waardevolle kunstvoorwerpen en/of juwelen. Twee verdachten, een 22-jarige en een 26-jarige man uit België, zijn op de A2 ter hoogte van Maastricht opgepakt. Er wordt nog gezocht naar twee andere verdachten. De overvallers wisten sieraden buit te maken, maar details over de buit deelt de politie niet.