Kabinet hoeft niet aan noodrem te trekken, zelfs kans op snellere versoepelingen

VIDEODierentuinen en attractieparken kunnen woensdag open, ook komt er dan meer ruimte voor buitenhoreca en sport. Door de dalende ziekenhuisbezetting hoeft het kabinet niet aan de noodrem te trekken, melden bronnen. Er is zelfs kans op snellere versoepelingen als de cijfers hard dalen de komende weken. 

7 reacties

 • Frank vd Berg

  4 weken geleden
  Medio mei 2020 was er ook geen SARS virus meer te bekennen (In de NICE cijfers), daar was geen vaccin voor nodig. En dan komt het einde september langzaamaan weer terug. Snel de zorg opschalen dus, deze is op een veel te laag niveau.
 • Tony Versluis

  4 weken geleden
  Het blijft vreemd, Friesland en de vrensgebieden zitten vol met vakantiegangers uit Duitsland en Belgie….door de komst van warmer weer, net als vorig jaar, gedijt het virus slecht waardoor minder slachtoffers…maar toch houd de eevering ons in haar greep…het is tijd om de touwtjes meer te laten vieren en de vaccinaties naar een hoger plan te tillen….
 • Francis de Vries

  4 weken geleden
  En de scholen? En werk?
 • Johann Janssen

  4 weken geleden
  mooi dan kan de grens met Duitsland ook weer open.
 • bert cornelissen

  4 weken geleden
  ja , nu alles open zonder tests en straks met test en coronapaspoort ,hoe bizar!!
 1. Onrust om mogelijke vondst Conings in Nederland, blijkt Duitse dubbelganger: 'Niet van bewust’

  Onrust om mogelijke vondst Conings in Nederland, blijkt Duitse dubbelgan­ger: 'Niet van bewust’

  In de buurt van een begraafplaats in Groningen is gisteravond korte tijd onrust ontstaan nadat er signalen binnenkwamen dat de in België voortvluchtige militair Jurgen Conings daar zou zijn gezien. De politie nam de melding zeer serieus en ging ervanuit bij de missie zelf ook ‘gevaar te lopen’. Uiteindelijk bleek het niet om de militair te gaan, maar om een Duitse dubbelganger. ,,Hij had qua uiterlijk zeker overeenkomsten met Conings.”