Ernst Kuipers, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
Volledig scherm
Ernst Kuipers, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. © ANP

Kabinet rekent op nieuwe vaccinatieronde in najaar: ‘Kans is reëel’

Het kabinet houdt sterk rekening met een nieuwe coronavaccinatieronde ‘vroeg in het najaar’. Het is nog onduidelijk of iedereen die wil dan weer een prik krijgt, maar minister van Volksgezondheid Ernst Kuipers (D66) noemt de kans op een nieuwe vaccinatiecampagne ‘reëel'. 

4 reacties

 • Mattie Veld

  6 maanden geleden
  Die zogenaamde internationale "experts" hebben het inderdaad bij het goede eind. Ik zou eerst de definitie van "uit je nek kletsen" maar eens gaan opzoeken Pieter!
 • Elbert Jansen

  6 maanden geleden
  Nou Pieter, liever geen infectie wat mij betreft. Er zijn wereldwijd 5 miljoen mensen dood door dit virus. Of mensen die Corona hebben gehad waarvan het nog maar de vraag is of ze ooit volledig zullen herstellen. Dat jij de “mazzel” hebt niks te voelen is alleen maar heel fijn voor je. Maar wat Els zegt: je kletst uit je nek. Denk namelijk dat je niet zo blij zou zijn als je daadwerkelijk een infectie op zou lopen en niet volledig zou herstellen. Dan praat je denk ik wel een toontje lager.
 • Els Weber-van Dreuten

  6 maanden geleden
  Corona is een Sars variant vandaar dat er redelijk snel en passende inenting was en doordat er veel mensen ingeënt zijn vallen er minder doden en worden mensen minder ziek maar de ziekenhuizen kampen nog steeds met achterstanden dus blijft het verstandig. En wat die minister zei was inderdaad niet slim maar dat is het enige waar je gelijk in hebt. Verder klets je uit je nek.
 • Els Weber-van Dreuten

  6 maanden geleden
  Pieter, volgens mij zijn er meer mensen die willen voorkomen dat ze ziek worden gezien de lange rijen bij de GGD, jij praat voor eigen parochie.