Kamer eist actie na GGD-falen: ‘De schellen vallen je van de ogen’

Video/updateKamerfracties reageren geschokt op een onthullende reconstructie over de Gemeentelijke Gezondheidsdiensten (GGD’s). Diverse fracties eisen uitleg van het kabinet, het oprichten van een crisisreserve kan rekenen op forse steun in het parlement.

2 reacties

  • D. Bakker

    1 jaar geleden
    En wie heeft de hele zooi kapot bezuinigd? De heren en dames in den haag en die schreeuwen nu moord en brand. En dat bepaalde groepen niet worden gecontroleerd is ook een vorm van discriminatie. Die blijven alles ongestraft doen. Kwam bij de buren met het suikerfeest in lockdown gewoon 10 personen over de vloer in een klein appartement. En er wordt niets met een melding gedaan. Maar kom eens met 3 man buiten in een park. Klats meteen een prent.
  • Tinus Timmerman

    1 jaar geleden
    Elk onderzoek naar de waarheid zal vroegtijdig stranden. Geen minister of kamerlid heeft de behoefte om met een 'Omzigtje' tegengewerkt te worden, en uiteindelijk buitenspel gezet, en vernederd te worden. Dit kabinet blijkt al jaren niet meer dan een rattennest te zijn, die haar eigen bevolking al jaren benadeeld, discrimineert, geestelijk en financieel kapot maakt. De gezondheidszorg ligt op zijn gat na alle bezuinigingen. Ook de beloofde bonus van 500€ is lang niet aan iedereen uitbetaald.