Indoor speelparadijs De Belhamel van Klaas Veldhuis is sinds zondag geopend, ook al mag dat volgens de huidige coronamaatregelen niet.
Volledig scherm
PREMIUM
Indoor speelparadijs De Belhamel van Klaas Veldhuis is sinds zondag geopend, ook al mag dat volgens de huidige coronamaatregelen niet. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Klaas’ speelparadijs gaat open, want ‘ik heb geld nodig voor boodschappen’

LAGE ZWALUWE - Klaas Veldhuis gooide zondag de deuren van zijn speelparadijs De Belhamel weer open. Niet om een statement te maken tegen de coronamaatregelen, maar omdat hij niet anders kan. ,,We kunnen deze week geen boodschappen halen.”

 1. Familie van ex-speler Jong Vitesse wil Spaanse politie aanklagen: ‘Schreeuwde het uit toen ik het filmpje zag’
  PREMIUM

  Familie van ex-speler Jong Vitesse wil Spaanse politie aanklagen: ‘Schreeuwde het uit toen ik het filmpje zag’

  De familie van de op Mallorca omgekomen Arnhemmer Mourad Lamrabatte (31) beraadt zich op juridische stappen tegen de Spaanse autoriteiten nadat een video van het klifdrama uitlekte op internet. Broer Ibrahim is ervan overtuigd dat de Spaanse politie het schokkende filmpje heeft gelekt aan Spaanse media. ,,Het is ongelooflijk dat je na zo’n vreselijk incident nog een trap na krijgt van de politie. We zijn in shock.”
 2. Plots staat Lourens oog in oog met een walvis voor Zeeuwse kust: ‘Het was schitterend, maar ook best link’
  PREMIUM

  Plots staat Lourens oog in oog met een walvis voor Zeeuwse kust: ‘Het was schitte­rend, maar ook best link’

  Lourens Janisse wist niet wat hij zag tijdens een vistochtje maandagmorgen op de Noordzee voor de kust van Westkapelle. Vanuit het niets dook ineens een bultrug walvis op in het water. Janisse pakte meteen zijn telefoon om het dier vast te leggen. ,,Hij zwom naar ons toe, maar we waren ook wel wat angstig. Ons bootje is niet zo groot en we waren drie a vier kilometer uit de kust.”