Aiham en Laila Kalash aan het werk voor hun supermarkt.
Volledig scherm
PREMIUM
Aiham en Laila Kalash aan het werk voor hun supermarkt. © Pix4Profs/René Schotanus

Kleurrijke kratten moeten weg bij Syrische supermarkt: ‘Waarom praten bewoners niet met ons?’

Ze voelden zich zo welkom, Laila en Aiham Kalash van de Syrische supermarkt in Raamsdonksveer. En het zag er  leuk uit, die kleurrijke uitstalling met fruit aan de straat. Hoewel, dat vindt niet iedereen. De bewoners van de panden erboven - de Vereniging van Eigenaren -  hebben de familie Kalash een dwangsom opgelegd. Voor 6 december moet de handelswaar verdwenen zijn. 

10 reacties

 • Robbert Scholten

  2 maanden geleden
  Zielig zo,n zooitje buren,ik erger me rot aan al die geparkeerde auto,s fietsen,scooters en oh ja mensen allemaal weg
 • AC Lam

  2 maanden geleden
  Hoe kortzichtig zijn enkele bewoners van dit pand. Wees blij dat zij hun eigen geld verdienen door hard te werken. Hebben vaak goede artikelen en geniet ervan. Stel je open en maak een praatje dit verrijkt je geest en kijk op de maatschappij. Op vakantie genieten jullie ook van fleurige markten. Groet A.S
 • V van O

  2 maanden geleden
  T veer op zijn best....heb er 10 jaar gewoond en ben opgelucht nu ik er 4 jaar weg ben. Als je er van origine niet vandaan komt, zul je er nooit inpassen. Als je iemand groet op straat,wordt je al vuil aangekeken. Ik wens de familie die hard werkt voor de centen en een nieuw leven wil opbouwen heel veel sterkte en succes. Naar zaken zoals deze zou denhaag eens moeten kijken. Een gesloten gemeenschap waar je heel moeilijk geaccepteerd wordt.
 • RPJT Reuvers

  2 maanden geleden
  Nederland op zijn smalst, eindelijk een beetje kleur op straat en gelijk afstraffen....
 • Martin Reekers

  2 maanden geleden
  Wat een starre en lelijke houding van die vereniging van eigenaren. Wees blij dat je zo'n mooie en gezonde zaak aan je huis hebt. En wees blij dat deze mensen met hard werken zichzelf in onderhoud voorzien! Niet pesten maar koesteren zulks!