Koning Willem-Alexander.
Volledig scherm
Koning Willem-Alexander. © Rob Voss | RVD / Paul Tolenaar

Kroondomein Het Loo dit jaar toch maandenlang gesloten voor publiek

Een gedeelte van Kroondomein Het Loo in Apeldoorn gaat tóch van september tot en met december dicht. Dat laat de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) aan deze site weten. Als koning Willem-Alexander vanaf volgend jaar nog aanspraak wil maken op overheidssubsidie voor het gebied, dan mag hij het nog maar een week sluiten, werd gisteren bekend. 

8 reacties

 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  3 maanden geleden
  Ook van de zotte dat wij al tientalen jaren het onderhoud van dat schip van Beatrix betalen. Als ik een auto win bij de Postcodeloterij http://o.id., is dat een cadeau maar het onderhoud is voor mij toch? Dat schip was een geschenk v h volk Maar onderhoud kunnen ze prima zelf betalen lijkt me. Idem met onderhoud van hun landgoederen Ik onderhoud ook mijn eigen grondstuk. Is normaal toch?
 • Paul David

  3 maanden geleden
  Die familie heeft werkelijk geen enkel gevoel voor realiteitszin (vakantie in Griekenland, Kroondomein etc etc) zodat mijn achting voor hen aardig richting het vriespunt is gedaald.
 • Hans Jacobs

  3 maanden geleden
  Gaat meneer de koning het ten de onrechte ontvangen miljoenen terug betalen voor het onderhoud vh Loo. Dat moesten de mensen van de toeslagenaffaire namelijk ook.
 • bart verplak

  3 maanden geleden
  stuitende prutser.
 • hans zijlstra

  3 maanden geleden
  Wie had verwacht dat deze folklore nu zou stoppen? De tijd van de aristocratie privileges is nog steeds niet voorbij.