Laat Shell-medewerker na megawinst de kurken ploppen? ‘Zoveel geld is niet uit te leggen’

Met videoEen nieuwe televisie, verbouwing van de badkamer of toch die extra vakantie? Gaan de duizenden Shell-medewerkers, na bekendmaking van de megawinst van 38 miljard euro, nu handenwrijvend naar de MediaMarkt, tegelboer of het reisbureau om hun bonus stuk te slaan? ,,Zoveel geld. Het is bijna niet uit te leggen.”

9 reacties

 • Stef Besoigne

  2 maanden geleden
  Ik begrijp de commotie niet, grote bedrijven zijn Nederland uitgejaagd dus waar bemoeien we ons mee?
 • Gerrit Louter

  2 maanden geleden
  In welke zakken deze grote winst verdwijnt is niet duidelijk , maar volgens een vriend van mij die Shell aandelen heeft , niet bij hem , toen hij deze morgen de waarde van zijn aandelen controleerde , zag hij dat ze maar met 1 Euro per aandeel waren gestegen , dus was hij er met zijn 500 aandelen , niet veel mee op geschoten , dus...de vraag......wie is hier nu eigenlijk de grote zakken vuller...?
 • Ceciel Buijser

  2 maanden geleden
  Vooral rechts blijven stemmen, mensen. Voor iedereen die inkomensongelijkheid toejuicht, exorbitante bonussen geen probleem vindt, zich niet stoort aan daklozen, een vervuilde en schrale leefomgeving heerlijk vindt en graag dagelijks een dotje uitlaatgassen inademt. Fietsen van Groningen naar de Randstad is immers gezond en wat kan ons nou al die arme sloebers schelen. Zo lang ze maar niet in beeld zijn, want dat doet het niet goed op je insta-bling-blingfoto's.
 • Els Weber-van Dreuten

  2 maanden geleden
  Japie weet nog steeds niet dat we al meer dan tien jaar worden geregeerd door de VVD en D66. Groen links regeert helemaal niet mee.
 • Japie Lamers

  2 maanden geleden
  Dit is ondernemen wat Shell doet, proficiat. En de Nederlandse staat heeft het nakijken. Want deze heeft het bedrijf het land uit gejaagd. En zoals Unielever zullen er meer volgen en dit hebben we te danken aan die LinkseGroenen. Geen industrie, geen boeren, geen visserij, geen aardgaswinning wie gaat er voor landsinkomsten zorgen? Die LinkseGroenen hebben het alleen over zorg, onderwijs en natuur, allemaal zaken die alleen maar geldkosten.