Ic-arts Michael Frank en verpleegkundige Lisa bij een patiënt (inmiddels coronavrij verklaard) die op zijn buik wordt beademd.
Volledig scherm
PREMIUM
Ic-arts Michael Frank en verpleegkundige Lisa bij een patiënt (inmiddels coronavrij verklaard) die op zijn buik wordt beademd. © Arie Kievit

Laatste verslag vanaf de intensive care: ‘Ik wil dit niet meer meemaken’

De afgelopen zeven weken gaf intensivist Michael Frank in deze krant een uniek inkijkje in zijn werk op de intensive care van het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht. Vandaag het slotstuk. ‘Er heerst opluchting, maar ook onzekerheid’. Lees alle voorgaande afleveringen hier terug.

  1. Verbijstering bij politie over groot dancefeest met dj en lachgas bij Hilversum: ‘Waar zijn jullie mee bezig?’
    Video

    Verbijste­ring bij politie over groot dancefeest met dj en lachgas bij Hilversum: ‘Waar zijn jullie mee bezig?’

    Een groot illegaal feest bij Hilversum is in de nacht van zaterdag op zondag beëindigd door de politie. Ruim driehonderd feestgangers uit het hele land waren naar een bouwterrein gekomen nabij Anna’s Hoeve, een locatie die in het verleden vaker is gebruikt voor illegale ‘raveparty’s’. Een dj en een vrouw die een agent een schop gaf, zijn aangehouden. Tegen hen wordt een proces-verbaal opgemaakt. Op het feest blijkt op grote schaal lachgas te zijn gebruikt.