Volledig scherm
© Videostill

Landelijke stakingsdag van ziekenhuismedewerkers in De Ochtend Show to go

Voorzitter van vakbond CNV Zorg & Welzijn Anneke Westerlaken, tv-presentator & zanger Johnny de Mol, woordvoerder van de Consumentenbond Gerard Spierenburg en verslaggever Hanneke van Houwelingen zijn morgen te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Roel Maalderink en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op deze site.

Tijdens de landelijke stakingsdag van ziekenhuismedewerkers wordt er op 119 locaties in Nederland actief gestaakt. In veel ziekenhuizen worden activiteiten georganiseerd zoals koekjes bakken en zijn er poppendokters op de kinderafdeling. We praten hierover met Anneke Westerlaken en Hanneke van Houwelingen.

Met Johnny de Mol gaan we het hebben over zijn nieuwe single Mama en zijn theatertour Hier is de Mol.

Volg De Ochtend show to go op InstagramTwitter en Facebook.

Bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show:

Als je liever luistert naar de podcast kan dat ook via Spotify of iTunes.

  1. Knallende ‘crematie’ van traditie
    PREMIUM

    Knallende ‘crematie’ van traditie

    Het verkeer op de Westduinweg kan aan het begin van de zondagmiddag niet meer voor- of achteruit. Mannen, jongens, en zelfs een kind, springen uit de auto, halen spandoeken te voorschijn. De capuchons van hun zwarte hoodie ver over hun hoofd getrokken. Sommigen van hen zijn nog extra beschermd tegen herkenning door een doek voor hun gezicht. Ze schreeuwen, trekken vast een blikje bier open. Her en der klinken harde vuurwerkknallen. Af en toe leegt iemand zijn blaas in een brandgang.