Leerkracht Elise (23) komt uit de kast voor de klas: ‘Ben ik een andere juf als ik op vrouwen val?’

Basisschooljuf Elise Lodder uit Ridderkerk kwam uit de kast ten overstaan van haar leerlingen uit groep 6 van basisschool De Bongerd. De ontroerende video deelde ze op sociale media. ,,Hoe eerder je dit kinderen aanleert, hoe beter de wereld eruit gaat zien.”

12 reacties

 • Jan Nuvens

  3 maanden geleden
  Joris en Anton zijn blijkbaar wat onzeker, jammer ook jullie mogen er zijn.
 • P Van de Kaa

  3 maanden geleden
  @jorus, zolang er nog steeds mensen zijn die menen dat geweld en agressie naar gblt mensen ok is, hoop ik dat dit zeer zeker in de picture blijft. Net zo lang totdat iedereen hier met fatsoen en respect op kan reageren.
 • Mark Pier

  3 maanden geleden
  Retorische vraag Joris?
 • Joris Goedbloed

  3 maanden geleden
  @Jan Nuvens, Hoi, zit jij te wachten op mijn geaardheid dan??? Persoonlijk ken ik veel andere onderwerpen die wel belangrijk zijn voor lezers...
 • Theo ter Horst

  3 maanden geleden
  Gewoon een leuke en eerlijke juf !
 1. Woede om belaagde officier van justitie in zaak-Mallorca, OM onderzoekt smaad en laster
  12

  Woede om belaagde officier van justitie in zaak-Mallorca, OM onderzoekt smaad en laster

  Een officier van justitie wordt op grote schaal lastiggevallen en beschuldigd van belangenverstrengeling in de zaak rondom de op Mallorca doodgeschopte Carlo Heuvelman. Op sociale media wordt de indruk gewekt dat de officier de moeder zou zijn van een van de verdachten, maar dat is onzin. Het Openbaar Ministerie onderzoekt of ze iemand kan vervolgen voor smaad en laster. ,,Onze officier heeft niet de fijnste dag van haar leven.”