Stakende leraren en ander onderwijspersoneel uit het primair onderwijs uit de provincies Zuid-Holland en Zeeland lopen in Rotterdam in optocht van het Wilhelminaplein naar de Euromast. Volgens de demonstranten moet het kabinet meer geld investeren in de lerarensalarissen om het stijgende lerarentekort een halt toe te roepen.
Volledig scherm
Stakende leraren en ander onderwijspersoneel uit het primair onderwijs uit de provincies Zuid-Holland en Zeeland lopen in Rotterdam in optocht van het Wilhelminaplein naar de Euromast. Volgens de demonstranten moet het kabinet meer geld investeren in de lerarensalarissen om het stijgende lerarentekort een halt toe te roepen. © ANP

Leraren in Actie profiteert van ‘enorme blunder’: ‘Slob moet opstappen’

Vakbond Leraren In Actie profiteert flink van de verwarring die de Algemene Onderwijsbond (AOb) heeft gezaaid rondom de onderwijsstaking, meldt nieuwszender BNR vanochtend. De bond zag zijn ledenaantal flink groeien en schreef binnen twee dagen 600 nieuwe leden in.

  1. Azra (26) heeft leukemie en beviel tijdens chemo: ‘Alleen behandeling in buitenland kan haar nog redden’
    PREMIUM

    Azra (26) heeft leukemie en beviel tijdens chemo: ‘Alleen behande­ling in buitenland kan haar nog redden’

    In januari kreeg de Brabantse Azra Ammeziane (26) te horen dat ze acute lymfatische leukemie heeft. Op dat moment is ze zeven maanden zwanger. Na een stamceltransplantatie en een bevalling onder narcose leek ze genezen. Maar begin september bleek de leukemie terug. Het ziekenhuis kan niets meer doen: voor een speciale CAR-T-celtherapie is Azra nét te oud. Nu zamelt haar familie geld in voor een behandeling in het buitenland, waar die therapie wél mogelijk is.