Linda Akkermans.
Volledig scherm
PREMIUM
Linda Akkermans. © Joost Hoving

Lezen dit, anders wordt het nóóit wat met jou!

columnLinda Akkermans schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

3 reacties

 • Wilma van Well

  2 maanden geleden
  Beste Linda, ik vind dit stukkie wel heel kort door de bocht. Drammers? Hier laat ik het maar bij. Ik lees liever een goed boek!
 • Ceciel Buijser

  2 maanden geleden
  Wat slaat Linda hier de plank mis, goeie genade. Kinderen stimuleren te lezen heet ook opeens 'drammen'? Dat rotwoord wordt te pas en te onpas gebruikt door mensen die oprechte kritiek niet serieus willen nemen. Maar we hebben een groot probleem en dat is dat de leesvaardigheden van kinderen èn volwassenen achteruit is gehold. Mensen die zich later in de maatschappij moeilijker kunnen redden. Door dat af te doen als 'drammen' laat je je eigen onvermogen duidelijk zien. Wàt een slechte column.
 • Rud Rooijen

  2 maanden geleden
  Allemaal goed en aardig, al die wijsheden. Maar ze vergeten het belangrijkste namelijk; zorg dat je contact hebt met je kind. Leef met het kind mee, voedt het kind op. Niet parkeren voor een beeldbuis met een tekenfilm. Niet nu even niet want papa/mama is even bezig, even praten met meneer/mevrouw. We brengen hem/haar naar de kinderopvang of parkeren het kind bij naschoolse opvang of buitenschoolse opvang, maar vergeten tijd re maken om zelf contact te houden met het kind. Echte aandacht.