Volledig scherm
© Videostill

Liegebeest van het jaar en musical Anastasia in Ochtend Show to go

Chef politiek Hans van Soest, campagneleider bij Wakker Dier Anne Hilhorst en musicalster René van Kooten zijn morgen te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Jamie Trenité en Anne-Marie Fokkens en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op deze site.

Chef politiek Hans van Soest analyseert de troonrede die vandaag is uitgesproken en gaat dieper op de dossiers in. Ook praten we over de punten waar de oppositie het kabinet op zal gaan aanvallen.

Stichting Wakker Dier heeft dit jaar wederom de verkiezing voor Liegebeest van het jaar gehouden, voor reclames en verpakkingen die consumenten misleiden met onjuiste informatie. Anne Hilhorst, campagneleider van Wakker Dier, maakt live in de studio bekend welk merk ‘het grootste Liegebeest’ van dit jaar is.

Zanger René van Kooten is vanaf deze maand te zien in de nieuwe grote musical Anastasia. De musical vertelt het mysterieuze verhaal van de laatste Russische tsarendochter. René is bij ons in de studio om over deze musical en zijn rol te vertellen.

75 jaar geleden landden er duizenden Amerikaanse parachutisten tijdens operatie Market Garden. Vandaag is er een grote parachutistendropping van de luchtmobiele brigade. Verslaggever Jelle Akerboom is live bij de militaire vliegbasis in Eindhoven, waar de parachutisten zullen vertrekken.

Volg De Ochtend show to go op InstagramTwitter en Facebook.

Bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show:

Als je liever luistert naar de podcast kan dat ook via Spotify of iTunes

  1. Petitie tegen afsnijroute voor Formule 1-teams over strand naar circuit Zandvoort

    Petitie tegen afsnijrou­te voor Formule 1-teams over strand naar circuit Zandvoort

    Iets meer dan 3250 mensen hebben een online petitie getekend tegen de plannen om Formule 1-teams van Noordwijk over het strand naar het circuit bij Zandvoort te laten reizen. Drie teams zullen in Noordwijk logeren tijdens de Dutch Grand Prix begin mei. Het college van Noordwijk is bereid het vervoer over het strand onder voorwaarden mogelijk te maken, zodat ,,de supersterren van de Grand Prix nergens in een file komen vast te staan".
  2. Speelfilm Suriname en het coronavirus in de Ochtend Show to go

    Speelfilm Suriname en het coronavi­rus in de Ochtend Show to go

    Acteurs Rodney Lam en Rosita Dameri zijn morgen te gast in De Ochtend Show to go en zullen meer vertellen over het succes van de nieuwe film Suriname. Voorzitter Jurgen van der Hel van JOB MBO praat ons bij over de groeiende vraag naar mbo’ers op de arbeidsmarkt, met aanvullend commentaar van voorzitter van de MBO Raad Frank van Hout. De show wordt gepresenteerd door Manuel Venderbos en is vanaf 07:30 uur live te zien in onze app en op de site.