Chris Whitty, een topadviseur voor gezondheidszaken van de Britse regering, en de Britse premier Boris Johnson houden vandaag een persconferentie.
Volledig scherm
Chris Whitty, een topadviseur voor gezondheidszaken van de Britse regering, en de Britse premier Boris Johnson houden vandaag een persconferentie. © REUTERS

LIVE | 12.282 nieuwe besmettingen in Nederland, VK waarschuwt WHO voor nieuwe mutatie

CoronavirusHet RIVM heeft het afgelopen etmaal 12.282 nieuwe coronabesmettingen geregistreerd, een lichte stijging ten opzichte van gisteren. Ondertussen hebben de Britse gezondheidsautoriteiten de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) gewaarschuwd voor de nieuwe stam van het coronavirus. Ook vandaag houden we je live op de hoogte van het coronanieuws. Lees hier het vorige liveblog terug.  

  1. Eenzame Thomas (32) slaakt hartenkreet: ‘Checken jullie mij de komende tijd wat vaker? Ik word niet vaak gebeld’
    PREMIUM

    Eenzame Thomas (32) slaakt harten­kreet: ‘Checken jullie mij de komende tijd wat vaker? Ik word niet vaak gebeld’

    NIJMEGEN - ‘Checken jullie de komende tijd wat vaker bij mij? Ik word niet zo vaak gebeld enzo en ga echt veel alleen zijn en heb het een beetje nodig om mij gezien te voelen.’ Deze hartenkreet die Thomas Pruijsen (32) deze week deelde op Twitter heeft een stortvloed aan reacties opgeleverd. ,,Het is overweldigend. Al die warmte, al die betrokkenheid: het doet me heel goed.”