LIVE | Weer minder nieuwe coronabesmettingen, lichte toename in ziekenhuizen

coronavirusHet aantal nieuwe coronabesmettingen in Nederland is opnieuw gedaald. Afgelopen etmaal werden 2350 nieuwe besmettingen vastgesteld, 605 minder dan gisteren. Er zijn negentien nieuwe patiënten opgenomen op de intensive cares in Nederland. Het laatste nieuws rond het coronavirus lees je in ons liveblog. 

65 reacties

 • Jan Bergmans

  2 maanden geleden
  Je verwart gegoochel met feiten die voor conforme deugburgers lastig te behappen zijn. Nu is het injecteren pas in februari gestart en heel langzaam op gang gekomen en eigenlijk pas écht ingezet in het SARS laagseizoen (Dan LIJKT het te helpen). Das net zoals met de griepprik die wordt ook in de zomer getest op een groep om te zien dat het in het échte Influenza seizoen erna niet meer werkt, zogenaamd door mutaties.
 • Mark van S.

  2 maanden geleden
  @Jan B. Dat gegoochel met getallen ken ik ondertussen wel van viruswappies en antivaxxers. Dat er niet méér mensen aan Covid zijn overleden, komt door de maatregelen. Waaronder, je raadt het al, vaccineren!
 • Jan Bergmans

  2 maanden geleden
  Meer dan 99% van de NL'ers heeft géén of slechts mild last, een klein deel meestal met onderliggende problemen komen in het ziekenhuis terecht en weer een klein deel daarvan komt dan te overlijden, 90% ervan > 80 jaar. In TOTAAL zijn er in 2020 en 1e helft 2021 niet significant méér mensen overleden dan gem. 2010 tm 2019 gewogen tegen bevolkingsaantal. Een infectie beschermt vele malen beter dan een injectie, injectie leidt juist tot meer mutaties.
 • Mark van S.

  2 maanden geleden
  @Jan Bergmans: wat fijn dat u alle slachtoffers van Covid-19 een hart onder de riem steekt. Ik hoop voor jou en de jouwen dat jullie geen corona krijgen.
 • Jan Bergmans

  2 maanden geleden
  Meneer Oostijen is niet helemaal goed geïnformeerd. Maar ja, dat kan de beste overkomen. Liever een Infectie dan een Injectie.
 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.
 2. Gerrit (57) werd miljonair door wc-papier, maar wil graag gewoon blijven: ‘Drink bier met vuilnisman’
  PREMIUM

  Gerrit (57) werd miljonair door wc-pa­pier, maar wil graag gewoon blijven: ‘Drink bier met vuilnisman’

  Miljonair worden met de verkoop van toiletpapier? Het lukte Gerrit Malipaard. Hij begon 30 jaar geleden met een bestelbusje waarmee hij bij zijn klanten toiletpapier afleverde. Inmiddels is MTS Euro Products een miljoenenbedrijf dat exporteert naar 37 landen. De ondernemer heeft genoeg geld verdiend om nooit meer te hoeven werken, maar hij ‘kan het nog niet laten’.