Volledig scherm
PREMIUM
Boswachter Tim Hogenbosch © Paul Rapp

Lyme heeft eigenlijk maar één hashtag: shit

Die ‘kleine fuckers’ wachten ons op in de bosjes en het gras. Wees niet nonchalant met teken, waarschuwt Tim Hogenbosch. De boswachter had twee keer de ziekte van Lyme. Maar of het echt over is nu?

De eerste keer was erg. De tweede keer was erger. Niet een beetje erger, maar dikke shit in het kwadraat, maal tien. Als dit niet overgaat, dacht Tim Hogenbosch (35), dan hoeft het voor mij niet meer. De boswachter uit Nijmegen en bekroond twitteraar werd vorig jaar voor de tweede keer geveld, of liever gezegd neergesabeld, door de ziekte van Lyme. Hogenbosch sliep grote gaten in wazige dagen en als hij wakker was, had hij overal pijn en sloegen paniek en verveling beurtelings toe. ,,Ik heb Netflix helemaal uitgespeeld.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Man bij wie keel werd doorgesneden: ‘Ambulance ging eerst dader Malek F. helpen’
    Live twitter

    Man bij wie keel werd doorgesne­den: ‘Ambulance ging eerst dader Malek F. helpen’

    Heftige slachtofferverklaringen op dag twee van de rechtszaak tegen de ‘Haagse steker’ Malek F, de man die vorig jaar bij de Haagse Hogeschool zomaar op voorbijgangers in stak. Bij sommige van hen sneed de uit Syrië gevluchte Palestijn de keel door of hij probeerde dat. De slachtoffers overleefden ternauwernood de aanslag van 5 mei 2018. Verslaggever Jorina Haspels is in de rechtszaal in de rechtbank bij Schiphol en twittert.